Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kolay gelsin kuzu ozlüyoruz seni bak bu bebeler sizi hep uzaklastırıyo topicten elif kız sende dogurunca giremen el elde el basta ole kalırız bızde

melisam şimdilki halimle hayalimde giriyorum süreklli ama sıpoam nasıl olur bilemiyorumki bende merak ediyorum girtebilecekmiyim diye

melisam eşim gelene kadar burdayım gelirse çıkarım canım

tüüüüüüüüüüüüüüü geldi mi la ne cabuk geldi ya. saat daha 5 olmadıydı amma. benimkide en erken 7.30 da gerlir garıbim.
gettim balık aldım somon aldım bu sefer ya canım cekti bide fırında guzel oluyo dereotlu
evide kokutmuyo ıyı luyo

burdasın sanırsam ziyaretci modundasın su an sankim
elif benim bebe nıye resimde ters duruyo len normalde duz duruyo son ay döncek demi kuzu:44::44:
yalmnız bakarmızın su an boyu mmlerde ıken hafta sonu 5 cm olcakmıs ya la

yoık gülüm gelmedi daha bende msndeyim cadoşlarımla görüşüyoum pc atmış otomatik baktım gelmişşin girdim kuzum iyi ettin afiyet bal şeker olsun

hee balım benimde dikkatimi çekiyoö acaba neden ters duruyoki:44:

dünürüm rüyamda seni gördüm bacım biraz iyiydi biraz kötü aklım takıldı kaç gündürde girmiyosun nasılsın bir haber et emi gülüm :18::18::26::26:

Kızlar nasılsınız valla ben ilk defa bu sabah çok endiselendim yarın 9 buçukta doktor randevum var. Korkuyorum sanırım.... Bugune kadar herşey çok güzel ve zordu yemek yemek konusunda çok zorlandım ama 1_2 gundur daha iyiyim
Hapları 2 gündür içmiyorum sıkıldım ... Zaten yarın herşey belli olacak saatler kaldı...
Şimdiden 3 tane hediye geldi bize:)
Bizim bi tanıdık da aşılama olmuş bakalım önümüzdeki günler ne görüncez
Melisa cAnım senin nasıl gidiyor pitpitları duydunuz dimi?

Son düzenleme:

hoşgeldin elisim demek büyük gün yarın içini rahat tut canım Allahın izniyle herşey yolunda gidicek mide bulantıların içinde Allah yardımcın olsun çok kötü birşey malesef yarın ilk resmini bekliyoruz yeğenimin ona göre

merhaba kızlar neyapıyonuz bakem:))
bizim için gün yeni başlıyo inanırmısınız. sizide görcez bakalım bebişler olunca :))
umarım herşey yolundadır öptüm sizi şekerlerim.

kızlaaarrr
bomba gibi geldiiiiiiiiiiiiiimm
pıtpıt larını gördüüük evet duymadık ama gördük :)))) yarın testler yapıcak malesef bugün tok karna gittiğim için yapamadı yarın sabah aç karna gidicem :)))) suanda bir sorun yok
yanlız 7 haftalık cıktı :)))

nerdesinizz kızlar genee...

neyse ben gelişmeleri anlatayım size.
doktordan geldim.
azıcık gene sancı..
1cm cik açılma başlamış.
bebeğim 3200 e yakın olmuş maşallah
normal olduğu için doktor bey 14 e kadar beklicez dedi.

merhaba canım beniim nasılsınz sizin günler geceler tersine dönmüş olsun canınız sağ olsunda kuzum hiç sıkıntı etme yerki paşamda sende iyi ol artık bizimde günlerimiz yaklaşıyo görücez neler bekliyo bizi gülüm
hadi gözün aydın olsun elisim üzerinden yük kalkmıştır rahatlamışşındır hayırlısıyla inş kucağınada alırsın o günlerdie görürüz kuzum

oflum gülüm hoşgeldin inanki bugün çok rahtsızım aslında geceden rahatsızım oturamıyorum bir haber edip çıkayım dedim canım hadi hayırlısı açılman başlamış geriside yakındır hayırlı doğum olsun inş maaşallah paşamadaa yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…