- 15 Mayıs 2012
- 1.556
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcos canım idrarında beyaz tortular varmıydı uff ben enfeksiyonmu kaptım acaba
ya kuzum sen yokken bir hamiş daha çıkardık yok tatlım ya gelen giden.kuzum benim umudum tek çızıkla birlikte sona erdi açıkçası.benimki düzenliydi düzeni bozulmasından korkuyorum zor oluyor çünkü her ay gecikmeli.her ay aynı stres.
ah umutlu kuzum benim. inşallah biz de vericez güzel haberi Allahın izniyle yakın zmanda
taliham naber canım devammı soğan suyuna
iltihap olabilir canim bende de vardi bol bol su ic
sağol canım ramazandada içemiyorum ki su bolbol içme lazım bide dr a gitmek lazım hamileliğede engel bi durummuş şu 15 gün geçsin bakayım bi benim kırmızlar gelcekmi ona göre artık dr ların yollarını tutayım
yok canım yaaa ilk 10 gün içtiğimle kaldım öyle umudum yok gene zaten bu arada gene 2 hamiş varmış galiba hayırlı olsun kızlarrr..
ramazanda iltihap orani her kadinda artar hem sicaktan hemde fazla su tuketememekten bana doktorum hamilelige fazla etki etmez demisti ama ben hem ilac hemde suyu bol ictim bitti gitti
elbette gelebilirsin ne demek. listeye girmek istiyyorsan beklenen adet tarihini yasini ve kacinci deneme oldugunu ve kacinci bebek oldugunu yaz. efsun ekler listeye canim
birde dua lsitesi var ona da istiyorsan belirt canim
burcos ve upyg çok çok tebrik ederim
ya kızlar ayağımı sürüyerek geldim ya ne çok açıldı burası hamile kaynıyo
yeni hamiş arkadaşlarım ilk doktor muayenesine ne zaman gitceksiniz ben haftaya cumartesi için randevu aldım 7.haftamda olcam heralde net bi şekilde gözükmesi lazım inşşşallah:18:
efsuncum buarada listede sadece ismim var hala iki defa yazmıştım ama arada kaynadı heralde bilgilerimi tekrar yazıyım
yaş 26 bat 26 temmuz ilk bebek salla ve titret yöntemi
bu arada gerçekten ilk düşükte de bu şekilde (salla titret) hamile kalmıştım bende %100 sonuç verdi kızlar bence denemekte yarar var
kızlar merhaba size bir sorum olucak
ayın 28 nde adet olmam gerekiyordu ama bu sabah oldum
oldum derken diğer adetlerime benzemiyor ve hala halsizlik
mide bulantısı bacaklarımın ağrısı devam ediyor sizce ben üstüne görmüş olabilir miyim?
yarın idrar testi yapsam çıkar mı
yani adetliyken idrar testi yapılırmı