Merhaba kızlar,
Bende yazayım hamilelik belirtilerimi.
Benim aslında ilk belirtim döllenmeden bir yada iki gün sonra oldu. Buraya da yazdın hatta. Adete daha 12-13 gün var. Bir sabah bir kalktım deli gibi göğüslerim acıyor. Üzerine yatamıyorum, yürürken acıyor. Göğüsler döllenmeden hemen sonra da acıyabilirmiş.Orda şüpelendim aslında. Bayram değil seyran değil bu ğöğüslerime ne oldu diye. Çünkü adete 4 gün kala falan acır. Başka türlü acımaz. Bata bir hafta kala sol kasığımda bir ağrı. Ama çok hafif. Sonra bu ağrı sol bacağımada vurdu ve bat yaklaştıkça şiddetlendi. Kirpikler kesinlikle karışıyor. Bir gün hamile kalırsam kesin bakacam bakalım dedikleri doğrumuymuş diye kendi kendime derdim. Evet doğru. Kirpiklerim karman çorman. Buda benim şüpelenmemi sağladı. Ağzımda nasıl anlatsam acayip bir tat. Dişin kanarda ağzına kan gelir. Metalik paslı bir tat. İşte o şekildeydi bat günü ağzımın içi. Su içerken sanki su değilde kan içiyormuşum gibiydi. Ben günde iki üç tane keyif sigarası içerim. Bata bir iki gün kala sigaradan acayip tiskindim. Tadı çok kötü geliyordu. Ha birde bacaklarımdaki tüm damarlar o kadar belliydiki. Yaratık gibi. Halada öğle zaten. Bu arada şu anda kasıkk ağrılarım çok şiddetlendi. Öksürürken gerinirken sağdan sola dönerken falan hep acıyor. Ama son iki gündür öğle. Ondan önce böyle şiddetli değildi. Bende hiç bel ağrısı, baş dönmesi, miğde bulanması, akıntı olmadı.