- 9 Haziran 2008
- 1.228
- 2
Kızlar gunaydın hepinize,
Efsun noldu acaba? İşe gitse de girse noldugunu yazsa ben de merak ettim.
Hamile haberleri artacak bu hafta ben inanıyorum.
Benim normal pantalonlarım rahatsız ediyor karnımı.
Şişkinlik var evet ama ilikleyip oturunca ağrı yapıyor bir süre sonra açmak zorunda kalıyorum düğmemi.
Sabah sabah mide bulantısıyla uyandım gene.
Oglene kadar böyle şimdi sonra ara veriyor ve 6-7 gibi başlıyor akşam üstü yatana kadar.
Kızlar benim söyleyebileceğim en önemli hamilelik belirtisi koyu kıvamda sarı veya beyaz akıntı gelmesi.
Her seferinde tuvalete gidiyorsun adetim geldi diye ama akıntı oldugunu goruyorsun.
Benim normalde hic gelmez boyle birsey o yuzden bu da çok bariz bir belirti.
Diğer belirtiler yani karında sancı, bel agrısı göğüs agrısı benim adetime çok benzediği için onu diyemiyorum. Mide bulantısı ve baş dönmesi de herkeste benim kadar erken başlayacağını zannetmiyorum.
Neyse kalkayım da kahvaltı hazırlıyım, yoksa duzelemiyecegim.
Efsun noldu acaba? İşe gitse de girse noldugunu yazsa ben de merak ettim.
Hamile haberleri artacak bu hafta ben inanıyorum.
Benim normal pantalonlarım rahatsız ediyor karnımı.
Şişkinlik var evet ama ilikleyip oturunca ağrı yapıyor bir süre sonra açmak zorunda kalıyorum düğmemi.
Sabah sabah mide bulantısıyla uyandım gene.
Oglene kadar böyle şimdi sonra ara veriyor ve 6-7 gibi başlıyor akşam üstü yatana kadar.
Kızlar benim söyleyebileceğim en önemli hamilelik belirtisi koyu kıvamda sarı veya beyaz akıntı gelmesi.
Her seferinde tuvalete gidiyorsun adetim geldi diye ama akıntı oldugunu goruyorsun.
Benim normalde hic gelmez boyle birsey o yuzden bu da çok bariz bir belirti.
Diğer belirtiler yani karında sancı, bel agrısı göğüs agrısı benim adetime çok benzediği için onu diyemiyorum. Mide bulantısı ve baş dönmesi de herkeste benim kadar erken başlayacağını zannetmiyorum.
Neyse kalkayım da kahvaltı hazırlıyım, yoksa duzelemiyecegim.