- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fena uykum var ya bu sıcaklarda çalışılmıyor hiç
aynen canım bende öyle, bu ay bir görev gibi bacaklarımı yukarı diktim tam 1 saat kadar öyle duvara dayadım, uyuyamadım tabi rahatsız oldum ama olsun napalım dedim. ALlah emeklerimizi karşılıksız bırakmaz eninde sonunda inşallah
ben bu bacakları dikme meselesini kocakarı uydurması sanıyordum en başta, ama benim dr um bizzat kendisi söyled, hemen yıkanma ayaklarını dik öyle yat dedi, sabah yıkan dedi.
fena uykum var ya bu sıcaklarda çalışılmıyor hiç
katılıyorum sana. zaten uykucuydum üstüne birde ilaç uyku ve baş dönmesi yaptı. kendimi süper hissediyorum. salak gibi
evde oturmakta bir dert canm bugün bide oruca başladım tekrardan bayılcam nerdeyse elim ayağım tutmuyor kızıma uyuyalım diyorum yatmıyor sıpa
çalışıyorsun dimi tatlım
evde olmayı tercih ederim cnm ya kafanı koy azcık dinlen
kizlarrr bugun hic giremedim benim kocisim evde bugun o yuzden :)) bugun karnim mi kasiklarim mitam anlayamiyorum bile cok feci agriyo bole gaz sancisi gibi kizlar carsambaya az kaldi umarim regl olmam insallah hamileyimdir yaaa
ay bende persembeyi bekliyorum yaa am
a yine de bende bir umursamazlik bir lakayitlik var anlamadim gitti
ayyy valla artik coookk isstiyorum yaa rabbim su mubarek ayda duysun sesimizi de kabul etsin dualarimizi :) kizz hamisslerrr dua edin bize biliyorum ediyosunuz zaten ama daha fazla edin sizin dualariniZ kabul olurmus ya allahin izniylree :) burcoscum rabbim guldurur insallah bu ay yuzumuzu :) battasimsin bu ay bakalim nolcak :)
gögüs uclarimda asiri ama asiri hassasyiet.
bunlarda adet gelecegi zaman da olacagi icin maalesef hamilelik belirtisi diyemiyorum.