- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
bu ikinci ayım canım
size sormam gereken bir sürü sorum var aslında nede olsa benden tecrübelisinizdir
her zaman sorabilirsin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ikinci ayım canım
size sormam gereken bir sürü sorum var aslında nede olsa benden tecrübelisinizdir
arkadaşalar bat 12 ağusts benim ..yumurtlama dnemimde eşimle ilşkide blndkkk bikaç kez ondn sonra akıntım başladı normalde olam ve kasıklarım çok ağrıyıp sızlıo ilişkiye girerkende sızlıo olmuyodu...yorgunlk haşlsizlik ve aşırı uyumaya başladımmm...bulantım yok ama bazen oluoo kusmasamda....sizce bu belirtiler...hamile olablrmym..doktorum şuan olsa bile gözukmezz dedii
günaydın kızlar, yeni hamileleri tebrik ediyorum. darısı başımıza dicem ama dün itibariyle kör olmayasıcaları gördüm herzamanki gibi beni bekletmeden geldi sağolsun, Ağustosa kaldım hatta ramazandan dolayı ağustostada olmaz malesef
bu ikinci ayım canım
canım kan testinde yanılma olabilir miher zaman sorabilirsin cnm
canım kan testinde yanılma olabilir mi
şöyle anlatayım
adet günümde idrar testi yaptım negatifti
sonra adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırdım oda negatifti doktor 0,0 dedi
ama bugünde adetim gecikmesinin 11.günü sanmıyorum hamile olduğumu hiç hissetmiyorum ama ........
belirti olarakta sadce akıntım arttı
hayır zaman zaman bi kaç günlük gecikme olurdeğerin 0 çıkmış tatlım bence ihtimal yok peki hep düzenlimidir adetin
canım kan testinde yanılma olabilir mi
şöyle anlatayım
adet günümde idrar testi yaptım negatifti
sonra adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırdım oda negatifti doktor 0,0 dedi
ama bugünde adetim gecikmesinin 11.günü sanmıyorum hamile olduğumu hiç hissetmiyorum ama ........
belirti olarakta sadce akıntım arttı
hayır zaman zaman bi kaç günlük gecikme olur
bence sen doktora git cnm neden olmuyorsun baktır yada çok taktın kafana stresten olmuyorsun
ebruşum naber nasılsın
tatlım hayırlısı olsun, her şeyin bir zamanı vardır bizim bebeklerimizde bunu bekliyorgünaydın kızlar, yeni hamileleri tebrik ediyorum. darısı başımıza dicem ama dün itibariyle kör olmayasıcaları gördüm herzamanki gibi beni bekletmeden geldi sağolsun, Ağustosa kaldım hatta ramazandan dolayı ağustostada olmaz malesef
hayırlısı canım gerçekten öyle, sağlıkla sıhatle gelsinler inşallahhhhhbizde öyle düşündük emindik olur nsılsa dedik ama öyle olmuyormuş nasip olmayınca olmuyormuşdemek hayırlısı olur inşallh canım
kuzucuğum meleğimm, başladım valla 5. günüm bugün başladım çook kötü değil zormanmadım hiç hayırlısıyla 15 günü tamamlamak istiyorum Allah izin verirse... inşallah böyle umutsuz düşündüğün anda gelir meleğin arkandanda biz gelirizzzz kuzumiyiyim cnm benim çok şükür yine bir p.tesiye daha başladık bu aydan umudum yok aslında kistimden dolayı yinede Allh tan umut kesilmezmiş çalışıp kazanıcaz çatır çatırda doğurcaz inşallah kuzucumm sen naptın başladınmı soğana
betüşümm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn özledimmm bi de geçmişi okurken gördüm cumartesi mesai yapmışsın gıcık oldum yaa o ne öyle neyse hayırlı işler kuzummm tatlım hayırlısı olsun, her şeyin bir zamanı vardır bizim bebeklerimizde bunu bekliyorhayırlısı canım gerçekten öyle, sağlıkla sıhatle gelsinler inşallahhhhhkuzucuğum meleğimm, başladım valla 5. günüm bugün başladım çook kötü değil zormanmadım hiç hayırlısıyla 15 günü tamamlamak istiyorum Allah izin verirse... inşallah böyle umutsuz düşündüğün anda gelir meleğin arkandanda biz gelirizzzz kuzum
evet kuzum 2 kere içicem, aynı saatlerde içmeye çalışıcam bakalım.. kocam sabah buram buram soğan kokusuna uyanınca pek hoşnut olmadı ama tüm pencereler açık çıktım evden haa bu arada ona da yediriyorum bişiylerhadi hayırlısı olsun cnm benim gunde iki keremi içeceksin inş.şifa olur kuzumm bırakma devam et 15 gun inş.guzel haberler vericez tatlım hepbirlikte
evet kuzum 2 kere içicem, aynı saatlerde içmeye çalışıcam bakalım.. kocam sabah buram buram soğan kokusuna uyanınca pek hoşnut olmadı ama tüm pencereler açık çıktım evden haa bu arada ona da yediriyorum bişiyler
ayyy oku oku bitiremedim neler olmuş hafta sonu bir sürü hamişimiz olmuş hepsine hayırlı olsun. çok bereketli bi ay oldu bu ay. inş ağustosta böyle bereketli geçer. tüm topik hamile oluruz inş hayırlısıyla kucaklarınada alırlar güzel meleklerini
bende cumartesi günü doktora gittim küçük keseyi gördü ama çok küçük daha dedi. geç döllenme olmuş gibi görünüyo dedi. progestan verdi hormon takviyesi yapalım dedi. 15 gün sonra gel asıl ozaman görürüz dedi. kesinlikle oruç tutma dedi. onu iyi beslemen lazım dedi. ilişki içinde dikkatli olduktan sonra bi sakınca yok dedi. bakalım şimdi 15 gün sonrasını bekliyoruz hayırlısı inş hepimizin adına
canım cçtesi mesaiye geldim akşam da iftaraa yatılı misafirim vardı epey yoruldum haftasonu Allah kabul etsin canımcanımmm çok şükür iyiyim bugun oruçluyum bakalım tutabilecekmiyim sen nasılsın kuzum h.sonu naptın nasıl geçti
betüşümm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn özledimmm bi de geçmişi okurken gördüm cumartesi mesai yapmışsın gıcık oldum yaa o ne öyle neyse hayırlı işler kuzummm tatlım hayırlısı olsun, her şeyin bir zamanı vardır bizim bebeklerimizde bunu bekliyorhayırlısı canım gerçekten öyle, sağlıkla sıhatle gelsinler inşallahhhhhkuzucuğum meleğimm, başladım valla 5. günüm bugün başladım çook kötü değil zormanmadım hiç hayırlısıyla 15 günü tamamlamak istiyorum Allah izin verirse... inşallah böyle umutsuz düşündüğün anda gelir meleğin arkandanda biz gelirizzzz kuzum
hayırlısı tatlım da hiç umudum yok be güzelim bu ayefsunn bugun batın hadi hayırlısı..
günaydın bacılarr
hepinizin keyfi yerindecdir inş...
güzel bir hafta olur inş.. geçen haftaki gibi...
efsunum editörümüz olrak ilk bombayı senden bekliyoruz bugün, hadi bismillah :))
evet canımmm keçiboynuzu pekmezi aldım yolladım işe gitti bugün, akşamda keçiboynuzu alıcam buraya geldiğinde de kaynatıp vericem.. arısütü polenide aldım bu arada sabah akşam birer kaşık yicek.. yanına bide ceviz badem fındık incir karışımı verdim yolladım adamı coşkulu halvetler bizi bekliyo sanırımohh ohh iyi yedir cnm kokar mokar tok tutar şifa olur inş.kuzumm içilmeyecek kadarda kötü değil zaten kokusu var birtek katlanıcaz artık keçi boynuzumu yediriyorsun eşine