yaa yazdıklarımı ancak bulabildim yawwww , aşğıdakileri okuyun kızlarrrr.
''canlarım bide bu ay neler yaptığımı , nasıl uğraştığımı anlatayım hemen
çok komiktim, rezillik yaniii, anlatmaya çekiniyorum, ama tanışmadan sizler beni iyi hissetiren insanlar olduğunuz için aslında çekinmeme gerek yok, her ilişki öncesi abdest ve dua, başlarken besmele
düşünsenize tam başlıyorsunuz besmele çekiniyosunuz , töbe töbe,
biraz garipti ama rabbim öyle istiyor aslında, sonrasını anlatmıyım tabii
ilişki sonrası eşler, 2-3 dakika çıkmayacak, hatta çok afedersiniz ya utanıyorum ama kusura bakmayın, içeri iyice ittirecek, anladınız işte ,
kızlar tüm ayrıntıları anlatıyorum vallahi, herşey bebişleriniz için özür dilerim, sonrasında çıkınca, bacakalrınız yukarı, eller belin altına , bacakların iyice yukarı kalkması için destek amaçlı,( buarada ben hafif tombişim, az kalsın boynumu kırıyordum, dikkat edin yaniii , vücudumu taşımakta zorlandımda
) veeeee popoları sallayın, titretin ki, spermler iyice içeri aksınlar, bide bisiklet çeviriri gibi çevirin kızlar, o yolu açmak için ne düşünürseniz yapın, bu şekilde 1 saat kaldım ben, sonrasında ykanırken o bölgeniyi az miktada abdest için yeterli miktarda suyla yıkayın, şakır şukur değil yani,
bir de gün aşırı ve sabaha karşı lütfen kızlar, çooooookkkkk zor biliyorum ama , erkek spermleri sabaha karşı tavan yapıyor, adetiniz bitti ya, mesela benim 8 gün sürüyor nerdeyse, 10. gün başladım, bat tarihime kadar gün aşırı yaptım ama çooookkk yoruldum yaaaaaaaa
eşim bile, bir tutsun perhize gircem dedi yawww
işte benim hikayem buuu canlarım, var mı sormak istediğiniz bişeeeeeeee