geçmiyor durmuş saat bugun bitsede gelse 2 gun tatil :)))
::) aynen yaaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiyor durmuş saat bugun bitsede gelse 2 gun tatil :)))
maşallah ne güzel kalabalık bi topik olmuş ilk defa denk geldim banada yardımcı olursunuz umarım benim bat dündü bu sabah test yaptım çıkmadı bu ay ilk defa gögüs acısı çekmiştim adet günümde hiç ağrımazdı bende heveslenmiştim ama umudum kırıldı kanda veremiyorum niyetliyim erkenmi yaptım yoksa olsa çıkarmıydı kafam karıştı rabbim mübarek günlerin hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmaz inşş..
maşallah ne güzel kalabalık bi topik olmuş ilk defa denk geldim banada yardımcı olursunuz umarım benim bat dündü bu sabah test yaptım çıkmadı bu ay ilk defa gögüs acısı çekmiştim adet günümde hiç ağrımazdı bende heveslenmiştim ama umudum kırıldı kanda veremiyorum niyetliyim erkenmi yaptım yoksa olsa çıkarmıydı kafam karıştı rabbim mübarek günlerin hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmaz inşş..
1-2 gün bekle bir daha yap bence test, olmazsan da kan veririsin pzt.
erken yapmış olabilirsin canım belki idrarına geçmemiştir daha hcg bide streste etkiliyor batın belirtilerini hatta yediklermiz bile etkiliyebiliyor bellide olmaz canım
hoşgeldin ozaman. beinmde ilk zamanlar çıkmamıştı. şuan hala değerlerim küçük ama gebelik var. benim 19u son adet tarihimdi anca 23unde ıdrar testınde çıktı. onun için biraz daha bekle derim ben inş güzel haberlerini duyarız
hoşgeldin tatlım daha önce başka bi isimle devam ediyorduk dikkatini çekmemiş olabilir yeni geçtik bu tarafa erken gebelik testimi yapmıştın, belki henüz idrara geçmemiştir o sebepten çıkmamış olabilir.. bana sorarsan bir iki gün daha bekle sonra kan testi yaptır derim inşallah hamilesindir hayırlısıyla
canım bozulmazmı onlar havada sıcak sineklenir diye korkorkuyorum :)
hamile arkadaslara masallah rabbim kucaklarına almayıda nasip etsin hamile kalmak için özel bir yöntem uygulayan var mı
canlarım nabersiniz ? ya bugün işten başımı kaldıramadım, müdürün yanındaydım hep, acık vakit buldum sonunda, papillomur kırmızılar gelmedi inşallahhhh
canım genelde listemizde (ilk sayfadaki) kür hamile kalan yok henüz.salla titret olayımız var.
geldi canım ya ağustosa kaldı
hepinize çok ama çok teşekkür ederim Alla hepinizden razı olsun hemen yardımcı oldunuz bi tarafım bekle diyo diğeri yoktur diyo yaa 2 gün öncesinden öğrenenler var yaa onlara kafam takılıyo olsa bendede çıkardı diye düşünüyodum bide bebek düşünmeye başadıktan sonra bi kaç aydır hep 5 gün erken oluyodu günümden leke oluyo bi gün adet oluyodum bitiyodu bu ayda böyle oldu kafam abuk subuk
canlarım nabersiniz ? ya bugün işten başımı kaldıramadım, müdürün yanındaydım hep, acık vakit buldum sonunda, papillomur kırmızılar gelmedi inşallahhhh
yaaaaa geldimi hadi yaa, zaten çok umutlu değili kendisi de , tüh yaaaa, hayırlısı olsun inşallah, buarada arkadala ben anlatayım salla titreti dur
canım genelde listemizde (ilk sayfadaki) kür ile hamile kalan yok henüz.salla titret olayımız var.
geldi canım ya ağustosa kaldı
salla titret derken
kızlar sabah kan verdim ya bekleyemiyorum çok heyecanlıyım bi saat içerisinde belli olur heralde
çatlıcam meraktan :)