- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yolladım kuzu ınsallah yalnıs olmadı:26:
yok yok doğru oldu bende sana takip isteği yolladım. ama o kapak fotosu ne öyle kızım mükemmel güzel bişi. tam ısırmalık o ayaklar oyyyyyyyyyy yerimm o ayaklarııııı.. ayy canım yaaa bizimde böyle minik ayaklı kuzularımız olur inşallahhhhhhh
ahhh butun dıleklerımız ısteklerımız o yonde Allah en kısa zamanda bıze tattırsın ınsallah
Ay canım hadi hayırlısı yaa, tutmuştur inşallah umudumuz ol bizimde ben bu ay baya baya rahat takılıyorum hayırlısı ise olsun değil ise olmasın. Rabbim bizim için en güzelini verecek, buna inanalım yeter. Bize sabretme gücü versin beklememiz gerekiyorsa o tevekkülle bekleyebilelim. Zamanı geldiyse de en hayırlısını nasip etsin inşallah, hepimiz için
oo sıla nerelerdesin canım ya eski arkadaşlar gelince mutlu oluyoruz inşallah gönlüne gre olur sılacım.amin canım inşallah
günaydınlar canlarım
dün dra gittik kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür
birsürü tahlil verdim çarşambaya kadar çıkacaklar bir sonraki randevu bir ay sonra .inşallah hep iyi gider.
günaydınlar canlarım
birsürü tahlil verdim çarşambaya kadar çıkacaklar bir sonraki randevu bir ay sonra .inşallah hep iyi gider.
günaydınlar canlarım
günaydınlar canlarım
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız?
canım hoşgeldin.durumlar nasıl bakalım?herşey yolundamı?artık eskisi gibi giremiyoruz ama önümüzdeki ay inşallah bomba gibi geliriz.
herşey yolunda tatlım saldım ben iyice.. artık kısmet sen napıyorsun ?
bu ay bende rahatım canım kafama göre takılıyorum eşim 3 aydır keçiboynuzu pekmezi yiyor ben bişi yapmıyorum.sadece ateş ölçüyorum yumurtlamamı takip ediyorum ama önümüzdeki bir kaç ay bal tarçın çörek otu yapcam incir ve havuç yicem ateş ölçcem hergün bir bardak adaçayı içcem 8 kiz falan olur benim bebek heraldebi tane oldu daöyle işte canım yaza kadar kürlerle devam etcem yazın tüp bebek allah nasip ederse.
maşallahh kuzummmm yap bakalım inşallah şifa olur bende her sabah sut içiyorum dut pekmezi yiyorum hurma yiyorum öle yani ben denedim incirle çörek otunu olmadı nasip iste inşallah olur rabbim dualarımızı kabul etsin