canımmmmmmmm benimmmmmmmmmmmm bu olayı üstüne alınması gereken son kişi sensin fıstığımmmmmmmmmmmmm, seni üzdüm diye çok üzüldüm ben şimdi. ama inan bana böyle. tabii tam anlatmamışım şimdi okudum. Tabiki böyle bir mutluluğu insanlar arkadaşlarıyla paylaşabilir benim ona hiç lafım yok. nasıl evlendiğimiz zaman koyuyoruz fotoları bu çok normal. ama benim bahsetttiğim insan tipinin bir kaç yazısını buraya alıntılıyim "açıldı açılcak heeee hadi ben doğuma gider" "yeter artık ya alınan 18 kg den sonra şu bebeyi bi çıkarıversem" şeklinde. ve hafta hafta belirtilerini paylaşan garip tiplerden bahsediyorum. yani gerçekten böyle insanlar vardı benim arkadaş listemde, artık yok.
hani zaten bu insanın yazılarını okuyup bir şeylere heveslenmek mümkün değil, ama insanı sinirlendiriyor, geriyor boşyere. öyle işte bitanem. benim bahsettiğim insan tipi bunlar. yani ben bunların annelik loğusalık hallerini de hiç çekemiyeceğim için siliverdim gittiler :) ama sen bir şey yazdığında ben çok mutlu bir şekilde cavap veriyorum, bildiğim kadarıyla. hatta çoğu zatan soruyorum çünkü senin anlatmaktan çekindiğinin farkındayım. ne kadar hassas davrandığın o kadar belliki. ben seni çok seviyorum, üzdüysem çok özür diliyorum. kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ben geldimmmmmmmmmmmm
şimdi hemen konuya giriyorum. cumartesi günü 18mm 17mm de iki yumurta ile çatlatma iğnesi yapıldı. daha çok beklemek istemiyorum endometriumda çok kalınlaştı kaçırıcaz yoksa dedi. cumartesi, pazar, ve salı ilişki olacak dedi. çarşamba günü kontrole çağırdı. yani bilemedim acaba bugün de mi olsa. kaçırırmıyız. ama doktora güvendik artık. sözünden çıkmayı düşünmüyorum. öyle işte. senin kaç mm olmuşlar. ya bu ay niye böyle geç gelişti bizim yumoşlar anlamadım ben de
neyse napalım vardır bunda da bir hayır. bişi sorcam asyam. şimri benim küçük yumoşlar varya 10mm 14mm olanlar falan bu iğneyle onlarda mı çatlıcak, yoksa vakti geldiğinde mi çatlıcak?