yaa bana balli sut yap ic dediler gece yatmadan onu yapiyorum simdi bakalim faydasi olcakmi buna benzer seyler demistim ben (
sabahları aç karınla pekmez iç bende bunu duymuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bana balli sut yap ic dediler gece yatmadan onu yapiyorum simdi bakalim faydasi olcakmi buna benzer seyler demistim ben (
kızlar felakat bi bel agrısı çekiyorum :2::2::2:
soma valla bnde de aynı dert var
birden bire oldu ya acaba ters bi hareketmi yaptım bilmiyorumki:44::44: kazık yutmuş gibi durunca geçiyo
kuzummmmmmmmmmmm öpüşorumm çok seni, inşallah bu gün hiç trafik olmaz hemencicik varırsın evinegeçmiş olsun canımben çıkıyorum kızlar
kizlaaaarrr bugun itibariyle kirmizilari gormus bulunmaktayimne yazikki artik umudum ekim 1 hafta sonra ailem yanina gidicem 1 bucuk ay kalicam
kizlar yaa ben acayip zayifladim esim dahil herkes ustume geliyo artik napicami sasirmis durumdayim ne kadar zorlarsam zorliyayim yiyemiyorum zorlayinca cikartasim geliyo hemen ( boyum 1.70 kilom 48 poff napicam nasil yemek yiyebilirim ilac kullanmak istemiyorum kilo almak icin ne yiyebilirim yardim edin nolur canlar yaaa (
kızlar inşalah hamilelik belirtisidir bunlar :)
inşallah canım inşallah bide benim dünden beri göğsüm kaşınıyo kaşıdıkçada acıyo acaba buda belirtimidir :26:
bilemiyorum canım ama vücudunda değişiklik hissediyorsan olabilir senin günün nezamandı
geçmiş olsun canım
ben çıkıyorum kızlar
benimde hayatımda ilk defa dudağımda uçuk çıktı az evvel, inanamadım ya arkadaşlara gösterdim evet bu uçuk dediler :26: dilimdede beyazcık ( o olur arasıra ama hiç uçuk olmadıydım) eczaneden bi krem mi alsam acaba
benimki ağustosa canım 5 veya 6 sında
evet evet almalıyım eşimde çıkıyo ara sıra ama ben ilk kez yaşıyorummm amannnnn üfff sağol tatllımsaol tatlım inş trafiksiz gidersin evine kremle daha çabuk egecer canm uçuk kremi al mutlaka yoksa büyüyebilir sıçrayabilir almanda fayda var
evet evet almalıyım eşimde çıkıyo ara sıra ama ben ilk kez yaşıyorummm amannnnn üfff sağol tatllım
geçmiş olsun canım
ben çıkıyorum kızlar
benimde hayatımda ilk defa dudağımda uçuk çıktı az evvel, inanamadım ya arkadaşlara gösterdim evet bu uçuk dediler :26: dilimdede beyazcık ( o olur arasıra ama hiç uçuk olmadıydım) eczaneden bi krem mi alsam acaba
tatlım bence gününü bekle, yumurtlama döneminde olmayasın o zamanlarda benim belim ağrıyor genelde ayağımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum bu yüzdenya ızlar batıma çok var daha tam 10 gün var ama karnım ağrıyo belimde ağrıyo ne yapcam ben ya erken mi olcam acaba gitsem mi doktora sizce :26:
aa denicem canım bunu hiç duymamıştım, ay anlamadımki bi anda paat diye çıktı şok oldum resmen sivilce falan şu dönemde normalde uçuk ne alaka :26: kocamda vardı 1 hafta önce ondan bulaştığını düşünüyorum şiddetleeve gidince tahta kaşık sür sıcak sıcak kremde al ama sürsende 7 gün sürer o bende çıkar hep ateşlenmişin demekki kuzummm