- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
nereye gittiniz kızçelerim ya
benim karnım ağrıyor hastalancammı acaba
sıcakta kimse kalmadı benimde çok uykum geldi arada benimde karnıma ağrı giriyor inş.olmazsın cnm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye gittiniz kızçelerim ya
benim karnım ağrıyor hastalancammı acaba
Canlarım napıosunuz çok yoruluorum işte daha yeni girdim okuyorum küçükpisi geçmiş olsun canım sıcaklarda kendine iyi bak
heralde hamiş yok okumadım ya benimde daha 8 gün var ama test yapasım var bugun ya keşke bebek olsa
sıcakta kimse kalmadı benimde çok uykum geldi arada benimde karnıma ağrı giriyor inş.olmazsın cnm ya
ay evet kuzum yaaa gerçekten üzülürüm bende öyle bişiy olursaaynen ya bende burası olmasa geçmez gunum inş.kesmezler :18:
benimkinden giriliyo aslında ama paketim yok faturamı şişiriyoinşallah gitmezsin canım yaaa çünkü telefondan denedim ben girmiyo ( gerçi telefondan telefona değişir belki
en kötü ara ara girerim paket alıp artık bende kuzum ama geldi gibi, korkuttular beniandroid telefonlar giriyor diğerleri girmiyor benim tlfda girmiyor eşimin giriyor ama
kuzum burlardayım bennnnn.. daha senin zamanı var aslında ama erken geldiği oluyomu, belkim de belirtidirnereye gittiniz kızçelerim yabenim karnım ağrıyor hastalancammı acaba
yok ya çok erken daha sabret canım biraz
kısmet tatlım ya. Olacaksa da gelsin biranönce işimize gücümüze bakalım bizde
kızlarrrrr nerdesiniz uyudunuz mu yokksa. ya bende acıkmaya başladım :) benim gögüslerim agrıyor ya ara ara şiddetli bir sancı giriyor duruyor sonra agustos 9-10 gibi bekliyorum kızlarrr
kızlarrrrr nerdesiniz uyudunuz mu yokksa. ya bende acıkmaya başladım :) benim gögüslerim agrıyor ya ara ara şiddetli bir sancı giriyor duruyor sonra agustos 9-10 gibi bekliyorum kızlarrr
ay evet kuzum yaaa gerçekten üzülürüm bende öyle bişiy olursabenimkinden giriliyo aslında ama paketim yok faturamı şişiriyo en kötü ara ara girerim paket alıp artık bende kuzum ama geldi gibi, korkuttular beni kuzum burlardayım bennnnn.. daha senin zamanı var aslında ama erken geldiği oluyomu, belkim de belirtidir
seninle aynı tarihlerde olucaz cnm battaşız
yok ya çok erken daha sabret canım biraz
kısmet tatlım ya. olacaksa da gelsin biranönce işimize gücümüze bakalım bizde
ya bugun bastı hamilelik stresi varmı die düünmeye başladım
bişey sorcam gerçekten benim işim ağır şantiye filan her gün gidiyorum acaba yorgunluktan bebek olmuyormu acaba
Merhaba kızlar..
Topici yeni gördüm.
Geçen ay başladık bizde çalışmalara..Ama ilk ayımız hüsranla sonuçlandı. 2. denememizde umarım olur..
BAT 18 temmuz (Arefe günü)Umarım çifte bayram yaparım
aynen cnm bende doruuuuu doktor hanıma artık
canım sende doktor kontrolündemisin..napcaz yaaa bizzz..
daha da varmış senin ya.
evet efsuncum var daha yaaa öyle sabırsızca bekliyom bakalımm tutdurabildikmi bu ayy :) ya anlam veremiyom canım yaaa..sabaha kadar belimde 2 yastıkla yatıyorum nasıl olmuyor anlamıyorumm..bazen diyorum rahim agzından mı geçemiyor spermler :) ama öyle olsa rahim filmim rahat olmazdı onda çok şükür problem yok..2 yıldır korunmuyoruz yaa nasıl buluşmaları gerçekleşemez diomm kendi kendime :)
vallahi doktora gitmiştim regliyken kist var dedi birdahaki reglinin 3.gunu gel dedi cnm şimdilik birşey yapmadı senine uzun zaman oldu dimi evleneli
yok ya öyle düşünme olur inşallah çok fazla da olmamış senin
canım hoşgeldin inşallah en yakın zamanda olur bilgilerini verde listeye ekleyeyim seni
hangi hastaneye gidiyorsun canım sen
nisa hastanesi yenibosnada tatlım
sen kullandınmıki cnm soğan suyunu
vallahi doktora gitmiştim regliyken kist var dedi birdahaki reglinin 3.gunu gel dedi cnm şimdilik birşey yapmadı senine uzun zaman oldu dimi evleneli
canım hoşgeldin inşallah en yakın zamanda olur bilgilerini verde listeye ekleyeyim seni