- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nazlar hepinize günaydınnnnnnnnnnn
Gunumuz aydin olsun kizlar
gunaydın tatlişkom nasılsın istanbul çok sağuk ve kar başladı yağmaya donuyoruz
Gunumuz aydin olsun kizlar
günaydınlar
doktora gittim kontrol etti normale dönmüşsün 3-4 haftaya ade görürsün dedi.nedeni sordum %60 oranda düşükler oluyor ancak tekrarlarsa nedenine bakılıyor dedi.hamile kalmak için fizyolojik bir engelin yok dedi.istediğin zaman tekrar başlayabilirsiniz dedi 3 ay psikolojik olarka düşünüldüğünden öneriliyor dedi sen bilirsin ama ilk adetini bekle dedi.bende öyle yapıcam ilk adetten sonra bakıcaz artık duruma kısmet plan da yapmaya gelmiyor valla.durumlar bende böyle
günaydınlar
doktora gittim kontrol etti normale dönmüşsün 3-4 haftaya ade görürsün dedi.nedeni sordum %60 oranda düşükler oluyor ancak tekrarlarsa nedenine bakılıyor dedi.hamile kalmak için fizyolojik bir engelin yok dedi.istediğin zaman tekrar başlayabilirsiniz dedi 3 ay psikolojik olarka düşünüldüğünden öneriliyor dedi sen bilirsin ama ilk adetini bekle dedi.bende öyle yapıcam ilk adetten sonra bakıcaz artık duruma kısmet plan da yapmaya gelmiyor valla.durumlar bende böyle
gunaydın canım nasılsın ne var ne yok bakim?
günaydınlar
Iyiyim canim cok tesekkurler
Sen nasilsin?
Bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum bakalim:44:
çok şükür iyiyim cnm ovilasyon testini hiç kullanmadım gun aşırı ilişki olsa daha iyi olur cnm çünkü test yapınca insan takıyor bu sefer kafasına hayırlısı olur inş.tatlım
Canim aslinda ben daha once 2 kez denemistim ovulasyon gununu belirledi ama pek bi ise yaramadi dogrusu
Aslinda haklisin gun asiri iliski olsada daha iyi esimde izni cikiyo zaten
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok fazla beklettirmez rabbim
4 ziyaretçi bi de ben marduk murduk derken tüm gün kötü esprilerle ve geyik dolu geçecek o anlaşıldı insanlar resmen bugün komiklik yapabilmek için biriktirmiş hepsini neyse napalım 1 güncük tahammül seviyemizi zorlarız yapacak birşey yok. Zira müdür 21 aralık geyiği yaparken Amannn bee sen de ne banalsin diyemiyorsun Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
aynen canım ya bende çok sıkıldım 22 aralık gelsin artık ve biz tatil yapalım dimi :)) nasıllsın kuzummmm artık gelende yok buralara
Evet ya sonunda cuma oldu ve 2 gün bizim.. Benim cumartesi günü kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde Sen nasılsın canımmmm neler yapıyosun bakalım
inşallah iyi geçer bitanem haber verirsin gelince bende çok şükür iyiyim cnm napim hep aynı ev iş devam