- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
inş.cnm benim şifamız olurtatlım daha belli değil, boyutuna göre falan karar verecek ama bu ay iğne yapmayabiliriz demişti ilk kez denediğimiz için. ben de işte böğürtlen kökünü ondan aldım kist olmasın diye inşalllahh işe yarar hergün 2 bardak içicem bir hafta boyunca
ayy ne guzel canım ya tatlı telaşlar başladı desene allah ım bizede en yakın zamanda inşallah nasip eder bitanem sağlıklı bir şekilde gelsnde gerisi kolaygünaydınnn canlarrr...
efsunum hosgeldın cnm..konuyu tekrar tekrar acıp senı uzmek ıstemıyorum..allah HAYIRLISINI versın tatlım...nasıp kısmet...
papıl,ebru :) ben ınanıyorum kız o bıtkı olayına için vallahı.. yararı olur kı zararı olmaz..hadı bakalım guzel gunler yakındır..
inşallah tatlım ya ne varsa içiyoruz zaten ilaçlardan daha iyi olduğu kesindir
ben daha ıc bebek ıcın bıseyler almamıstım hep korkuyordum 7.aydan sonra alacaktım. ama 7.aya 2 hafta kalınca dun ılk alısverısımı yaptım dayanamadım netten yaptım tabıkı cıkıp gezme gıbı gıbı bır durumum yok.. bıtane 10lu hastane cıkısı bıtanede tulum aldım çok mutlu oldum bırtane mendılı bılem yoktu oğlumun
amin canım.. hadi bakalım hayırlısı olsun senin için..keşke haber verebilsen merak ettim..
hadi bakalım hayırlısı canım benim inşallah bu ay uğurlu gelir.
amin canımm bakalım haftaya gidicem doktora inşallah hayırlı sonuçları alırız..
canım benim Allahtan gelene çok acı olsada razı oluyoruz.Allah sabır versin..hakkında hayırlısı olsun inşalah dikkat et kendine bol bol dinlen..
hadi bakalım hayırlısı canım :)
günaydın canımm :)
oo ilk alışverişler yapıldı demek ne güzel canımm daha bol bol yapıcan inşallah güzel ciciler alıcan bebişe:)itiyaçları hiç bitmiyor ki bu ufaklıkların :)
sen nasılsın kuzum bıdığın nasıl
Son düzenleme: