kızlar BAT ım bugün veya yarın
diyet yapıyordum birkaç gündür hatta şu 9 lu çaydan bile aldım ama belki hamileyim diye ara ara içiyordum çok sık değil
son 2 gündür yorgunluktan geberiyorum desem yeri elimi ayağımı kaldıracak takatim kalmıyor dün erkenden yatıp uyudum duramadım artık çok çabuk yoruluyorum ve ayağa kalkarken dizlerim falan ağrıyor hep
ve son 2 gündür acayip iştahım ar 2 saat arayla acıkıyorum ama öyle atıştırmayla falan geçmiyor yani bildiğin doyurucu şeyler istiyorum midem BEN AÇIIIMMMMM diye bağırıyor sanki hemen o an bir şeyler yemem gerek
ve ayrı son günlerde ilişki sırasında acayip zorluk çekiyorum canım çok yanıyor eşim de kendini çok kasıyorsun son günlerde rahat birak diyor ama ben onun bile farkında değilim sanki yeni evlenmişim gibi o günlerde çektiğim acıyı çekiyorum
(((((((((
yani bence belirtilerin çok dikkat çekici. burada okudğum kadarıyla gebelik belirtilerine benziyor. test yapmışmıydın bence idrar testi yapsan çıkabilir. inşallah pozitif olur hoyırlıyısla
diyet yapıyorum derken son günlerde iyice yemek dozajını kaçırdım
canım geçen acayip ayran çekti içmicem dedim ama dayanamadım işten eve gelir gelmez kendime tuzlu bir ayran yaptım kendime geldim
sizce ben hamile miyim ????????
yani 2-3 haftalıktır olsa olsa insan hemen aşerir mi ya da bu kjadar yorgun düşer mi belirtiler için erken değil m
psikolojik mi yoksa