- 28 Ekim 2012
- 1.158
- 9
Kızlar günaydın sabah acile gittik öluyordum agrıdan adet oldum kistlerim ağrı yaptı bu sefer inanılmaz bir ağrıydı ağladım resmen perişan oldum hep ne yediysem istifra ettim işlerde gidemedim ağrı kesici falan verdiler şükür İyiyim şimdi Allah I'm bu ayda nasip etmedi bana çok umutlanmıştım herseyde vardır bir hayır saglıgım yerinde olsun cocuk ikinci plan artık bugün giremeyebilirim canlarım yatıp dinlenmem lazım kendinize iyi bak size güzel haber vermek isterdim ama allahım buna izin vermedi nasip kısmet artık olursa olur
cnm benim kıyamam sana.. uzulme dıyecegım ama ne fayda.. 2.5 yıldır beklıyormussun ınan cok uzun bır vakıt degıl..10 yıl bekleyenler var..tabıkı sen bukadar bekleme ama dedıgın gıbı önce senın saglıgın..sen ıyı olkı saglıklı bebısın olsun.. söyle düşün; bir cok anne gıbı yada benım gıbı var olan bebegını kaybetmedın sadece bıraz daha beklemen gerektıgını ogrendın emın ol bu buyuk bır tesellı.. hayata guzel bak eşinle mutlulugun tadını cıkar..meyvesı ıcın sabırla bırazcık daha bekle...