- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni topik hayırlı olsun. Benim bat 26 Temmuz yani bugün. İnşallah kırmızılar gelmez. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Yeni topik hayırlı olsun. Benim bat 26 Temmuz yani bugün. İnşallah kırmızılar gelmez. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
ilk gecıktıgındede yazmıstım gerci ama hala adet olmadım gelmedı gecıkmelerım olur genelde ama bugun 6. gunum hayırlısı inş.dua edın lütfen. testi soracak olursanız 2 kez yaptım ama bozuktu ıkısıde yapmadım bırdaha gecsın 10 gun öyle yapcam
her ay kana gıdıyorum bu gecıkmeler yuzunden cünkü
günaydınlar..
nasılsınız bakim
dün okadar istanbulu sevmiyorum lafımın üzerine evime 3 saatte gittim kabus gibiydi trafik
hadi bakalım gelmez inşallah
günaydın cnm ya nerdeki iş yerin okadar uzakmı ?
uzak canım ama normalde enfazla 1,5 saat sürer dün aşırı trafik vardı sen istanbuldamıydın
günaydın kızlarrrrrrrrr...varmı gelişmeler..dün 16.günümdü ama biz bişi yapamadık yaa uyuyakalmışız ikimizde bu ayydaa olumsuz benim için yaa
canım o konuda uzmanımız ENABE gelince el atar senin olayakızlar bide bu imzaları nasıl ekliyorsunuz ben deniyorum fakat öğeyi denetle diyor anlamadım gitti
günaydın kızlarrrrrrrrr...varmı gelişmeler..dün 16.günümdü ama biz bişi yapamadık yaa uyuyakalmışız ikimizde bu ayydaa olumsuz benim için yaa
evet canm benm işyerin sokagımın başında
canım o konuda uzmanımız ENABE gelince el atar senin olaya
günaydın canım olsun siz devam edin yinede hiç belli olmuyor bu işler
peeehh çok kıskandım bak şimdi
sende istanbuldasın dimi neresinden:44:
eminönünde çalışıyorum bahçeşehir de oturuyorm
sen neresindensin
sıkma canını tatlım Rabbimden ümt kesilmez bundan sonra çalışırsınız sizde
günaydınlar..
nasılsınız bakim
dün okadar istanbulu sevmiyorum lafımın üzerine evime 3 saatte gittim kabus gibiydi trafik
hadi bakalım gelmez inşallah