- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
yani batın ne oluyor bu durumda ben pek anlamadım
25 iymiş cnm bugün yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani batın ne oluyor bu durumda ben pek anlamadım
iste insan buna çok seviniyo bende düşük yaptıgımda doktor kontrolune gıtmıstım dr da bana yumurtalıklar tertemiz demişti inşallah en kısa zamnda alırız bebeişlerimizi kucagımıza tüm isteyeler olarak progestan zaten bebek düşmesin falan diede veriliyo burda bizim bi komşuyuda ignesini vermişlerdi 1 ay vuruldu şimdi 2 ikiz bebeiş bekliyo
iste insan buna çok seviniyo bende düşük yaptıgımda doktor kontrolune gıtmıstım dr da bana yumurtalıklar tertemiz demişti inşallah en kısa zamnda alırız bebeişlerimizi kucagımıza tüm isteyeler olarak progestan zaten bebek düşmesin falan diede veriliyo burda bizim bi komşuyuda ignesini vermişlerdi 1 ay vuruldu şimdi 2 ikiz bebeiş bekliyo
sağol canım. inş. gelir bebişlerimiz tezinde tezii zamanında.... inş. banada faydası olur o hapın... birde geçen adetimde büyük parça düştü dedim. "kesin olmamakla birlikte düşükte yapmış olabilirsin, geçmişe tam olarak birşey diyemeyiz ama oda bir olasılık" dedi....
Tam tutunamadıgı zamn adetle atılırmış her zamn kurtaja gerek kalmaz demişti doktor
bu ay benim bebek de tutunamadı herlade yine parçalar var söylerken bile midem bulandı yahu...
günaydın kızlaarrrr nasılsınız umarım herkesler iyidir hayırlı sabahlarr
banada doktorum parça parça gelmeye başladımı bilki kistin oluşmuş yine dedi nasıl kurtulcam bunlardan ben ya ürüyorlar mubarekler
kizlar gunatdin hepinize hemen benide alin listeye olarmi :) bat 1 agustos umarim batsiz olurum 9 ay boyunca artik hakettim dimi ama yaa su mubarek ayda hayirli haberler sevincli haberler veririm insallah size :)
canım ne güzel maş.
inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine
yok canım ya ne düşüğü.bizde dün seni konuşmuştuk naptın acaba diye
canım sağol tarihe göre sıraladım giden bilgiler için yapacak birşey yok sanırım artık tekrar verecek arkadaşlar bilgilerini
yok yok kırma geldi mesajın bu arada rüyamda seni gördüm karşı karşıya gelmiş hamilelik muhabbeti yapıyorduk
canım sorma valla sinir oldum çok ya dün 30 sayfa dan fazla konuşulmuştu çenemiz baya düşmüştü dün
betüşüm 40 tane mesaj attım biri gelmiş ya neyse azcık düzeldi gibi, sorun neden olmuş öğrenebildinmi? o kadar da döşediydik dün üzüldüm valla, neyse napalım.. Hayrolsun inşallah ne güzel rüyaymış o öyle inşallah tez zamanda hamile kalalımda oturup karşılıklı muhabbetini yapalım inşalllahhhhhhhhhh
hoşgeldin cnm çok şükür iyiyiz sen nasılsın senin bat ne zaman
gunaydın datlum hoş geldin okudum yazını gelmiş kırma sakın monitörü :))
off kuzum valla kafayı yedirtti ya saatlerdir başındayım ve bi çok mesaj attım aslında hiç biri gitmemiş, bide yazdıklarımız uçmuş bilgisayarı kasmiyim diye smiley bile yapmaya korkar oldum
gunaydın cnm evet hepimiz hakettik anne olmayı Allah ım dualarımızı kabul etsin.
günaydın datlum benim batıma az kaldı 2 güncük :))
ama sadece kasık batmalarım mevcut o kadar başkada bişey yok adet olcakmışım gibi keşke olmasam yaaa keşke
off kuzum valla kafayı yedirtti ya saatlerdir başındayım ve bi çok mesaj attım aslında hiç biri gitmemiş, bide yazdıklarımız uçmuş bilgisayarı kasmiyim diye smiley bile yapmaya korkar oldum
inş.9 ay boyunca hiç olmazsın cnm takılma belirtilere gelecekse süpriz olsungünaydın datlum benim batıma az kaldı 2 güncük :))
ama sadece kasık batmalarım mevcut o kadar başkada bişey yok adet olcakmışım gibi keşke olmasam yaaa keşke
noluyor bu pc ye yahu bak sinirlendim şimdi neden gelmezki yazıların kk kastınmı var bizeoff kuzum valla kafayı yedirtti ya saatlerdir başındayım ve bi çok mesaj attım aslında hiç biri gitmemiş, bide yazdıklarımız uçmuş bilgisayarı kasmiyim diye smiley bile yapmaya korkar oldum
ay cnm benim o yönden düşünmedim bile öyle şey olurmu inş.patır patır doğurcaz bebişlerimiziamin canim tabikide hepimiz hakettik biraz bencil yazmisim sanirim ama bilincli degil yani bu ay bu topic hamile haberleriyle patlasin insallah :)
benimde az önce yazdığım yazıyı yayımlamadı....
ebruya diyordum bende; parça parça olayını... geçen ay 2 tane nerdeyse 5 - 10 cm arası parça geldi... doktor düşükte olabilir dedi. sende daha çok olduğu içinmi kist dedi ki?...