- 22 Nisan 2012
- 872
- 1
yapma ya taliha neyse kuzum önümüzdeki ay inşallah ya
canım sen ne zamandır deniyordun
bnm bu 4. ayımdı nasip değilmiş önmzdeki maçlara bakacaazkendimi byle telkin ediyoruum:103:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapma ya taliha neyse kuzum önümüzdeki ay inşallah ya
canım sen ne zamandır deniyordun
o çift çizğiyi bu ayda göremicemmm.şimdi wcye gittim gelmiş yaaaaaaaaaaaa pembe kahverengi akıntı gelmiş
s.a kızlaar bn hiç gün geçirmeden bu sabah kahverengilerle kırmızılara başlamış durumdayımmmm ağusts umutlusuyum gayri.İnşallah sizden iyi hberler alırız Allah hepimizn yrdımcısı olsun
ay ne güzel ben akçaya gidicem tatlım bu sene hasret kaldım denize.gezin gezin hatta egeyle sınırlı kalmayın marmara istanbul falan da yapın
o çift çizğiyi bu ayda göremicemmm.şimdi wcye gittim gelmiş yaaaaaaaaaaaa pembe kahverengi akıntı gelmiş
hadi yaa, üzüldüm vallahaa hayırlısı olsun canımm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
haydeee sendemi brütüs, Allah yardımcımız olsun gerçektende, hayırlısı kuzum
canım bizimde izmire gitmemiz lazım düğün vardı işte ondan sonra ver elini çeşme marmaris datça ahhh istanbulllll burnumda tütüyorrrr zaman kalsada gelsek ama arabayla çıkacağımız için zor gibi.. oraya uçakla gelmek en mantıklısı bizim için 12 saat get get bitmeeyorrrr
napim kısmet değilmiş demek ki..allah büyükk nasıl yazdıysa kaderimize onu yaşıcazz isyan etmek yokk :)cumaya randevu alım doktoruma 3.günümde gitmiş olim..birde o çatlamayan yumurtaya baksın bakim ne alemde..yoksa banada d.kontrol hapı verecekti geçmez ise
napim kısmet değilmiş demek ki..allah büyükk nasıl yazdıysa kaderimize onu yaşıcazz isyan etmek yokk :)cumaya randevu alım doktoruma 3.günümde gitmiş olim..birde o çatlamayan yumurtaya baksın bakim ne alemde..yoksa banada d.kontrol hapı verecekti geçmez ise
ya bişiy sorucam çatlamıyosa kist oluyosa o tarihlerde bakıp eğer çatlamımışsa neden çatlama iğnesi yapmıyolar? mantıklı bi sebebi vardır muhakkak ama bilmediğimden soruyorum.. git bakalım doktoruna inşallahhh d. kontrol hapına gerek kalmaz hayatımmm
ya bişiy sorucam çatlamıyosa kist oluyosa o tarihlerde bakıp eğer çatlamımışsa neden çatlama iğnesi yapmıyolar? mantıklı bi sebebi vardır muhakkak ama bilmediğimden soruyorum.. git bakalım doktoruna inşallahhh d. kontrol hapına gerek kalmaz hayatımmm
canım benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra yumurta çatlamıyorsa zaten kist yapıyor. onunla bir ilgisi olabilir diye düşünüyorum.
valla şu çatlamayan yumurtalardan bende muzdaribim.en çok da garibime giden madem çatlamıyo ben her ay nasıl hasta oluyom.yada çok geç çatlıyo
kelam,taliha,mavihayel canım üzülmeyin inşallah önümüzdeki ay nasip olur.valla bazen düşünüyorum acaba bu hamilelik takvimini biz ne zaman yapıcaz
kelam,taliha,mavihayel canım üzülmeyin inşallah önümüzdeki ay nasip olur.valla bazen düşünüyorum acaba bu hamilelik takvimini biz ne zaman yapıcaz
kızlar belki saçma gelecek ama umut dünyası işte adet günüme 4 gün var. ben de sabah ilk idrarımı bekletiyorum plastik bi kapta. şimdi baktım idrarımın üstünde bi yağ tabakası oluşmuş. buna yorumu olan var mı acaba?
hmmm onu hiiç duymadım açıkçası ama burda hamile kısçelerin çoğu idrarında tül gibi tüğ gibi beyazcıkların olduğundan bahsetmişti, öyle bişiler yüzüyomu içinde..
evet ama onlar zaten her ay oluyor. şimdi onlar görünmüyor sadece yağ tabakası gibi üstte bi katman var
evet ama onlar zaten her ay oluyor. şimdi onlar görünmüyor sadece yağ tabakası gibi üstte bi katman var