Allah razı olsun kuzummm
başınsağolsun canım benimmm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kuzummm
hayırlısı artık napalım..bu ay aşılama olacak kistim gitmişse tabi...ya kızlar ben şey dicem orucumu bozim mi yaa nette baktımda zaten oruç bozulmuştur diyor..napimmm..
evet canım çoğumuzda aynı pişmanlık var galiba 2 ayda 2 ertesi gün hapı aldım deli gibi nöbetçi eczane aradım sanki hemen olacak.. ne bileyim hiç tahmin etmezdim çok safmışım diyorum şimdi
efsunum 2 gundur yoktum eşimin amcasını kaybettik işe gelmemiştim işlerde birikmiş zaman bulamıyorum yazmaya kusurabakmayın taliham üzülme kuzum herşeyde vardır hayır ama çıkart biraz kafandan inş.diğer ay tutar.papilloamour dün pasaportlar geldi vize işlemleriyle uğraşıyoruz kesinlikle tatil şart tatlım
bizde de eşim korunuyodu adama az işkenceler etmedim yahu patlak olmasın çatlak olmasın düzgün tak bilmem ne keşke bi kaçak olsaymışş firar etseymiş süpermencikler
bizde de eşim korunuyodu adama az işkenceler etmedim yahu patlak olmasın çatlak olmasın düzgün tak bilmem ne keşke bi kaçak olsaymışş firar etseymiş süpermencikler
he hehe bende öyle hatta ertesi gün hapı bile kullandım bir kaza sonrasında
hahahaha süpermenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süpermenler bu ay iyi çalışır inşallahhhhhh vızır vızır çalışsınlar
ebrucumm başınız sağolsun cnm bnm
bizim süpermenler harmandalı oynayarak gidiyo galiba papillo hala varamadılar gidecekleri yere baksana
başınsağolsun canım benimmm....
canım allah rahmet eğlesin.
hayırdır nereye gidiyorsunuz ben kaçırmışım onu?
Allah razı olsun cnm bulgaristana gidicez cnm ısmetse bayramdan sonra
he hehe bende öyle hatta ertesi gün hapı bile kullandım bir kaza sonrasında
sağolasın canımmebrucumm başınız sağolsun cnm bnm
kim vefat etti ben kaçırdım galiba allah rahmet eylesin
ya da mehter marşıyla iki ileri bi geriii ay küsmesinnn süpermenciklerimmm benimmmmm canlarım ciğerlerim velinimetlerimm
bu ne sıcak ya buharlaşıcam resmen
ben oruçluyum bi de bütün evi alt üst ettim scak kavuruyoabahtan beri temizlik yapıyorum bi yandan sı öldüm susuzluktan
haa bakk bu daha iyiii evet evet kesin mehterle gidiyor bunlar...valla şampiyon olana büyük sürprizim var diyorum madalya kupa ne isterse ama gaza gelmiyolar yine de napsak
Allah kabul etsin bende çalışıyorum ve klima bile yok çok fenaa
neşem nerdesin sen yahuu