- 12 Nisan 2012
- 231
- 1
ayy çook sewindiimmm cnm hadii hayırlısıı tutaarr inş
ınsallah canım ya bı tutsun bır cocugu sevındırecegım ınsallh sonucu sızlerle paylasırım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çook sewindiimmm cnm hadii hayırlısıı tutaarr inş
ay inşallah tuttumuştur tatlım ya
canım dua listemize ekleyebiliriz istersen seni de
yok kuzum sorun başka topiğe takılmak değilki istediğin kadar topiğe takıl ama başka yerlerde yok ısınamadım falan yazmak tuhaf geldi bana.neyse herkes kendi bilir çok yorum yapacak birşey yok aslında
o güzel keyfi bilirr..burası gayette sıcak ve güzel paylaşımlı bir topik..beğenmeyene topik çok..
kızlar dualarınızı bekliyorum bugun doktor kontrolüm var :26:
insallah hayirli haberlerle donersin canim
kıpır kıpır sevinçle geliceksin inşallah..kistlerin bitmiş olarak :)) dualarımız seninle canım benim..
Efsunum kimmiş ya merak ettim şu kişiyi
yok bu topikte değil başka bir topikte yazdıklarını okudum.arkadaşa ben hamilelik yolunda beraber yürüyelim topiğindeki kıslara ısınamadım yazmış.doğrusu şimdi hamileya sanırım alınganlığı var yada bizde sorun var:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-bizimde-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz-28.html
slm tatlı anne adaayları 3 gündür giremedim ev falan baktık tuttuk o işlerimi hallettim bugün batın 28. günü ama ben 32-33 günde bir olurum bat 10 ağustos test de yapmadım ama kasıklarımda ağrı var ve akıntım var inşallah hayra vesiledir. yeni hamilelerimiz varmı çok geri gidemedim. ebebebruli inşallah hayırlı haberlerle dönersin dualarımız seninle..
bu linkte canım
kelam begen iptal yaziyor begendikten sonra öle yazmiyormu sende de
tanrı tüm isteklerinizi versin inşallah.... Gelemedim,bu gün benim için dua eden etmeyen herkesden allah razı olsun...
kızlarrrrrrr selam geldim bende.ya ben hastalanackmışım gibi belirtiler var midem bulanıyor bu arada akıntım var..gelmeseler yaaaaaaaaaaaa şimdi bi wc ye gidiyorum duruma bakim