Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm daha önceden de mi böyle oldu
Evet gecen ay bide bu ay iki aydir oluyo boyle daha onceden olmuyodu hic
hmm innşallah hayırlısı olsun canım bnm de az önce yumurtlama zamannda olan yumurtta akı dyolar ya öyle bir akıntım oldu herhlde yne yumurtıyrum adetme 4 var anlayamadıııım
merhaba kızlar benim adetime 3 4 gün var ben dün meraktan ovulasyon testi yaptım nerdeyse ikiside aynı koyulukta 3 gün önce de yapmıştım biraz daha silikti bida yumurtluyo olamam dimi sizce gebelikle bi alakası olabilir mi ben ovulasyon tetsleride hamileliği gösteriyo diye duymuştum doğru mudur sizce yaşayan yada bilen var mı? :44:
öyle söyleyenler duymuştum bende ama sen gebelik testi yap ama sonuçta ikisi farklı hormonları gösteriyor
pazartesi kan testi yaptırcam inş canım adetimin 13. günü ovulasyonda pozitifi görmüştüm. inş hamileyimdir yaa artık bi sorun mu var demelere başladım. Rabbim tüm dileyenlere nasip eder inş.
inşallah cnm p.tesi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Belki hamilelik belirtisidir canim cunku bildigim kadariyla ayda bi sefer oluyo yumurtlama
arkadaslar eşime keçi boynuzu pekmezı içiriyorum sızce bır faydası olur mu ne dıyorsunuz?????
merhaba tontişlerim.bu gün pazar kocişler evde,her halde az giricez bura.umrım her kes için güzel bir gün olur.evvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeet canlarım,hani ben bu gün testi tekrarlıycaktım ya tekrarladım ve diyerinden daha belirgindi.şimdi resmini koyuyorum.herhalde burdan da hiss edersiniz moralim bozuk,sabbah kocişle uyuyamadık,o da garibim sevincini bölüşmek için anasını çağırdı bize,hani komşum ya,o da geldi kociş sevinçle babaanne olucaksın dediyinde,yok canım beni kandırma daha adetine var dedi,ben de test yaptım dedim o da olsun adete 1hafta falan geçsin sonra,çok sinirlendim,sağolsun kendisi bir şey beyenmez....aslında iyi bir insan ama huyu böyle işte...
Eki Görüntüle 480372
cnm duanı okudum allah kabul etsin.silik çizgi var gerçekten hemde daha 3-4 gün varken bekle adetin geçsin tekrar yaparsın sonrada kan verirsin.Şimdiden hayırlı olsun hemenmi çıktı silik çizgi .