selam kızlaar nasılsınız bakalımmm :))
selam canım iyiyiz sen nasılsın bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlaar nasılsınız bakalımmm :))
sğol canım iyiyim çok şükür takılıyoruz çilekle beraber sen neler yapıyon ?
sğol canım iyiyim çok şükür takılıyoruz çilekle beraber Sen neler yapıyon ?
iyiyim çok şükür öyle adet tarihimi bekliyom bi değişiklik yok det sancısına bnzeyen kasık ve köğüs agrım var akıntım bitti artık hayırlısı
domrade cnm senin akıntın varmıydı öğrenmeden önce
aaaaa evet evet vardı tabii, hatta adetime yakın zamanda ha şimdi adet oldum sanıyordum, meğer akıntıymış , sen de de var mı ?
QUOTE=aeangin;25819730]çileğini yerim senin nası gidiyor bakalım
yok cnm akıntım bitti ya acaba yne adet mi olacağm dye sordum glba ümitlenmemeliyim
yok cnm akıntım bitti ya acaba yne adet mi olacağm dye sordum glba ümitlenmemeliyim
çok şükür iyi canım işte çilek kadar olmuş, eli kolu belliyidi, hareket ediyorbiraz bulantılarım var ama, neyseki henüz helak etmiyor :18:
bat nezaman sen onu söyle bakim bana,
8' i canım
inş.vardır cnm sen yinede fazla kaptırma kendini Allah ım yardımcın olsun
canım kasıklarında hafif hafif adet ağrıları gbi ağrı varmı
SAĞOL CNM hepimize inşallah.Bu ay daha farklıydı cnm zaten hiç plan yapmadım herşeyi oluruna bıraktık eşimle .olmassa takdiri ilahi tabii ama olursa da....inşallah
hadi bakalım cnm plansız süpriz gelsin meleğin sana ben inanıyorum ya birgun hepimiz hamiş olucaz hafta hafta sayarız artık
hadi bakalım cnm plansız süpriz gelsin meleğin sana ben inanıyorum ya birgun hepimiz hamiş olucaz hafta hafta sayarız artık