- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ılk oldugu ıcın garıp gelıyor bıraz etrafımda herkes doktor her kafadan bı ses cıkıyor sagolsun esımın teyzesıgıle mısafırlıge gıttık konu dusuklerden acıldı esımle kan uyusmazlıgı var her kafadan bı ses cıkıyor esımın anaannesı eee sız evlenmeden once kan grubunuzu bılmıyormuydunuz kaynanam ordan atlıyor gecen konu acıldı kan uyusmazllıgından bırınınde sureklı dusugu oluyormus kanını degıstırmısler felan fılan akıl var mantık var kan nasıl degısır vucut kendı uretıyor nasıl kan degısır anneanneyede ıstersen bosanalım dedım enteresan bu ınsanlar yahuuu benım ablamda kan uyusmazlıgı var 9 yasında Allaha sukur sapasağlam kızı var arkadasım hamıle hayırlısıyla 2 ay sonra kavusacak bebegıne buna benzer bırsuru ornek Allah bılır kendılerınde de vardır kan uyusmazlıgı ama kan gruplarınıda bılmıyorlardır Allah ıslah etsın boyle bos konusanları ramazan ramazan ınsanı dınden ımandan edıyorlar
ya kızlar sabah bi muhabbet vardı sonu ne oldu bileniniz var mı?
arkadaşlardan biri duymuşda biryerden erkeklerin de folik asit içtiğine dair..
var mı öyle birşey haberi olan var mı?
eğer öyleyse ben de eşime başlatıcam da ondan soruyorum..
bu ay iyi çalışmam lazım mübarek ramazan tööbbeee tööbeee:)))
bizde bebek istiyoruz 2 ay geçti.umarım ağustos diyorum.bana şans dileyin.ne kadar zaman beklemek gerek doktora gitmek için?
Listede yine yokuuuuuuum..... neysee....
Kislar bgn kan werdim beta 94 olmussss 14 du c.tesi gunuuuu
selam kızlar naber nasıınız :))
huysuzum nasıl gidiyor gebelik
yapsana kendine bir gebelik takvimi görelim altında
Selam cancagizimmmm walla smdilik iyi saadece azicik acikiyo gibiyim ..takwim yapcam da pc kocamda tam da karsimda bn tel.den giriyorum :))))))
Kayinbabami hastanye kaldirdik dizanteri olmus 3 gun yatacakaz once girdik ewe ztn gece 1den asagi giremiyoruz ewe en erken :S
Sudan gecmis mikrop dikkat etmek lazim hazir su iciyorum artik :)
canim arkadaslarimmm,... bende yalnizim bugün
yarinda yalniz olucam. tamda yumurtlamaya denk geldiydi. yani akinti durumuna göre söylüorum.
bugüne kadar hep iki güne bir halvet olduydu. tek ümidim iki gün önce olan halvetten spermlerin hala canli olmasi ve bugün yarin yumurtayla bulusmasi. hadi yumurtacim benim sec bir tanesini hadi canim yumurtam
birde canlarim hamis kalanlar ne denediklerinide yazabilirlerse cok iyi olur. hani eslerine ne yaptilar kendi ne ictiler filan, :26: