Hamilelik yaşayan bilen hanımlar yorum yapar mısınız?

sedefinci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
267
203
34
Selamlar henüz yeni evliyim üç ay oldu
Bu ay eşimle biraz cahilce davranıp adetin bittiği gün korunmasız birlikte olduk yumurtlama tarihine uzak hamilelik olmaz diye düşündük
Korunmasız ilişki olduktan iki saat sonra sağ kasığımda ara ara gidip gelen bir batma ve ağrı gelip gidiyor
Ara arada bir sıcaklık hissi gelip gidiyor
Ayaktayken hissetmiyorum ama uzanınca ve oturunca batmalar başlıyor
Bugünde inanılmaz bir idrara çıkma durumu yaşıyorum ki ben çok su çay içmem
Enfeksiyon mu oluştu diye idrar testi verdik (arkadaşım hemşire yardımcı oldu)
Bana yorum yapar mısınız psikolojik olarak bunları yaşamam muhtemel mi? Gerçekten kasıklarım batıyor anlayamadım
Heniz çok erken olduğu için korkuyorum
Cahillik çok zor 😞

Bu ay eşimle biraz cahilce davranıp adetin bittiği gün korunmasız birlikte olduk yumurtlama tarihine uzak hamilelik olmaz diye düşündük
Korunmasız ilişki olduktan iki saat sonra sağ kasığımda ara ara gidip gelen bir batma ve ağrı gelip gidiyor
Bana yorum yapar mısınız psikolojik olarak bunları yaşamam muhtemel mi? Gerçekten kasıklarım batıyor anlayamadım
Cahillik çok zor 😞
Ben ilk kizimi yaklasik 1 hafta sonra kasik ustunde kaşınma hissi gibi bir hisle farketmistim, planli oldugu icin bebek mi olusuyor diye yorumlamistim acikcasi. Iliskiden 14 gun sonra kaset testte cift cizgi gormustum. Kan testi verdigimde hcg 85 idi.

Sik idrara çıkmanin baslamasi icin bebisin (eger varsa) bayagi buyumus ve idrar kesesine baski yapiyor olmasi gerekiyor. Eger supheli iliskinin uzerinden 14 gun gectiyse test yapin.

Ben ilk kizimi yaklasik 1 hafta sonra kasik ustunde kaşınma hissi gibi bir hisle farketmistim, planli oldugu icin bebek mi olusuyor diye yorumlamistim acikcasi. Iliskiden 14 gun sonra kaset testte cift cizgi gormustum. Kan testi verdigimde hcg 85 idi.

Sik idrara çıkmanin baslamasi icin bebisin (eger varsa) bayagi buyumus ve idrar kesesine baski yapiyor olmasi gerekiyor. Eger supheli iliskinin uzerinden 14 gun gectiyse test yapin.
Gebeliğin ilk ve son haftalarında oluyor. İlk haftalarında rahim büyüyor ve idrar kesesine baskı yapıyor ilerleyen dönemlerde bebek yukarı çıktığı için sık idrara çıkma azalıyor hamileliğin son dönemlerimde ise bebek artık çok büyük olduğu için sık idrara çıkılıyor.
Ben ilk haftalarda sürekli idrara çıkıyordum. Gece adla uyanmam 2 kere mecburi uyanmaya başlamıştım. Herkes dalga geçmişti benimle psikolojik daha bebek hap kadar diye değilmiş araştırdım doktoruma da sordum oluyormuş 🤭

Gebeliğin ilk ve son haftalarında oluyor. İlk haftalarında rahim büyüyor ve idrar kesesine baskı yapıyor ilerleyen dönemlerde bebek yukarı çıktığı için sık idrara çıkma azalıyor hamileliğin son dönemlerimde ise bebek artık çok büyük olduğu için sık idrara çıkılıyor.
Ben ilk haftalarda sürekli idrara çıkıyordum. Gece adla uyanmam 2 kere mecburi uyanmaya başlamıştım. Herkes dalga geçmişti benimle psikolojik daha bebek hap kadar diye değilmiş araştırdım doktoruma da sordum oluyormuş 🤭
Vallahi 2 bebegimde de ilk haftalarda sık idrara cikma yasamadim, onun disinda butun belirtileri dibine kadar yasadim ki idrar kesem kucuktur, bu yuzden bir bardak su icsem tuvalete kosarim ama ben yasamadim. Yalan demiyorum ama belkide herkeste olmuyordur.

Ama siz çocuk istiyormuşsunuz bir de evlendiniz mi nişanlı mısınız?
Neden korktunuz hamile miyim istemiyoruz diye? Çocuk şansım olmayacak diye psikolojik ilaçlara başlayamıyorum kafam karışık falan demişsiniz. Amh falan baya düşükmüş.

Bi sıcaklık hissi ve batmalar başlıyor dinlenme halindeyken. Ayaktayken hissetmiyorum fazla

Korunmasız ilişki yaşayalı 1 gün mü oldu ben mi yanlış anladım? Yani 1 günde bebek oluştu vs öyle mi? Şaka mı bu konu?
Hayır ilişki adetin bittiği gün oldu kasık ağrım ilişki sonrası gece başladı yaklaşık 8 9 gün geçti. Şikayetleirm artınca gebelik korkum başladı yanlış anlatmış olabilirim belki kusura bakmayın

Ama siz çocuk istiyormuşsunuz bir de evlendiniz mi nişanlı mısınız?
Neden korktunuz hamile miyim istemiyoruz diye? Çocuk şansım olmayacak diye psikolojik ilaçlara başlayamıyorum kafam karışık falan demişsiniz. Amh falan baya düşükmüş.
Eylülde evlendik evet en azından bir yıl sonra düşünürüz diye antidepresana başlamamıştım. Doktor amh düşük dedi korunmayın dedi evet önceki konumda bahsetmiştim bunlardan. Ama ben en erken bir yıldan önce istemiyordum yumurtlamaya çok var diye önemsemedik açıkçası

Vallahi 2 bebegimde de ilk haftalarda sık idrara cikma yasamadim, onun disinda butun belirtileri dibine kadar yasadim ki idrar kesem kucuktur, bu yuzden bir bardak su icsem tuvalete kosarim ama ben yasamadim. Yalan demiyorum ama belkide herkeste olmuyordur.
Nette erken gebelik belirtilerinde yazınca biraz tedirgin oldum

Cahillik çok zor 😞
İki saat sonra olan batma ve ağrı hamilelik belirtisi değildir tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum en az iki hafta geçmeli bunun için

İki saat de hiçbir şey olmaz korkma ama iki haftaya çocuk olabilir o ağrı da ilişkidendir yada enfeksiyon

Cahillik çok zor 😞
Cahillik derken ? Yani korunma yöntemleri hakkında sana yardımcı oluruz bundan sonrası için ayrı bir konu bile açıp sorabilirsin hiç endişe etme canim . Bence psikolojik çünkü yumurtlama günü değilmiş

X