Alt tarafı 1 güncükmüş, keşke gelme deseydin. Koca kadınım teyzem 1 gece yalnız kalamıyor muyum noluyo yalnız kalsam deseydin. Allah sana sabır versin, lohusayken çocuğa bakmaya yardıma geleyim der aklında bulunsun bugünler. Vallahi çok çok ayıp şok oldum.Tamam suç benim de ben gel demedim ki. Ben geleyim yalnız kalma gece dedi. Gerek yok zahmet olur dedim. Olmaz olmaz dedi. Geliş o geliş.
Tamam suç benim de ben gel demedim ki. Ben geleyim yalnız kalma gece dedi. Gerek yok zahmet olur dedim. Olmaz olmaz dedi. Geliş o geliş.
Progestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.Konuya girdiğimde hamileliği hastalık zanneden ve hiç tepki vermeyen ama çok kızan biri sandım.
Yapmayın nolur benim içim acıdı halinize.
Konuşun ve gönderin
Ne zmn evine dönmeyi düşünüyorsun diye sorun ve ona özel ilgi gosteremeyeceginizi söyleyin. Stres yorgunluk size iyi gelmezki
Eşin gelince onun yanında acil gitmemiz lazım desin yarın seni bırakacağız desin soru sormadan net bir şekilde ay sinirden ağlama yazık değil mi canınsProgestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
Teyze gidiyonmu polismi çağrim deyin en son çareProgestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
Kayınvalidemle bu kadın çok iyi anlaşıyor. İkisi de aynı haltın laciverti. Kayınvalidem geldi mi 20 gün kalır zaten. Üstelik geldiğinde kalırken bana sormadan bu akrabayı da çağırıyor.Yardım etse anlarım da yani yardım da etmiyor ne demeye gelmiş peki yanınıza... Benimde sizin gibi kanamam oldu sürekli yattım annemle eşim halletti her işimi sağolsunlar.
Ama bence açık açık konuşun yani stres yapmamanız gerekiyor bu zamanda. Konuşamıyorsanız da görümceniz veya kayinvalideniz falan yok mu onlarla bir plan yapsanız. Onlar gelecek artık seni daha fazla yormayalim falan deseniz gider belki...
Ay Allah razı olsun şu halde beni güldürdünğz Allah da sizi güldürsün. İnşallah sizin önerinizi deneyelim, daha da olmazsa ben tükendim. Anahtarı verelim o kalsın.Teyze gidiyonmu polismi çağrim deyin en son çare
Progestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
Yardimci bile olsa istemem tepemde kaynana gibi, ona buna agiz büken biriniAy bi de dr ları dinleme kalk bişey olmaz diyomuşbu kadın resmen gelininden kaçmış, size sığınmış, hamile halinizle 10 gündür evinizi otel gibi kullanan yatılı misafir, içim daraldı, tansiyonum düştü bu kadın iyilikle gitmez ben size söyliym, ya kötü olursunuz, ya şehir dışına çıkıyoruz diye yalan söylersiniz, ya da kadının oğlunu gelinini arar lütfen götürün ben zorlanıyorum dersiniz, ama lütfen kaç yaşına gelmişsiniz bu kadar pasif bu kadar ezik olmayın, annenizin emanetiyseniz yardımcı olsun, yemek yapsın, ev işi yapsın? Resmen kendi evinden kaçmak için gelmiş, sizi kullanıyor, aklınızı başınıza alın izin vermeyin daha fazla
Kardeşin falan da mı yok o gelecek de uydur yani. Yinede gitmezse kardeşin gelsin 2-3 gün kalsın onu gonderince yine gider...Kayınvalidemle bu kadın çok iyi anlaşıyor. İkisi de aynı haltın laciverti. Kayınvalidem geldi mi 20 gün kalır zaten. Üstelik geldiğinde kalırken bana sormadan bu akrabayı da çağırıyor.
Yalnız ben olsam bu kadını net yollarım sonra da kv ye geldi gitmek bilmiyor ben evinde bu kadar süre bir insanla rahat edemiyorum derimKayınvalidemle bu kadın çok iyi anlaşıyor. İkisi de aynı haltın laciverti. Kayınvalidem geldi mi 20 gün kalır zaten. Üstelik geldiğinde kalırken bana sormadan bu akrabayı da çağırıyor.
Amin.Ay Allah razı olsun şu halde beni güldürdünğz Allah da sizi güldürsün. İnşallah sizin önerinizi deneyelim, daha da olmazsa ben tükendim. Anahtarı verelim o kalsın.
Progestanı fitil gibi aldıktan sonra 1 saat yatıyorum. Az önce yanıma geldi. Doktorlar abartıyor korkutuyor kalk ayağa bir şey olmaz dedi. Bir ton laf anlattım riskli diye. Daha ne kadar kalmayı düşünüyorsun gerçekten sana zahmet oldu. Sen dön evine bak sen de dinlenemiyorsun dedim. Tövbe gitmem sen annenin emanetisin bak riskli diyorsun dedi. Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi. Sinirden ağlıyorum. Gerçekten gerek yok bakın strese giriyorum diyorum. Bir şey olmaz ben yanındayım diyor. 27 yaşımdayım ben böyle iş görmedim. Görmedim.
Kardeşim teyzemizi aradı, Allah razı olsun teyze ben işten izin alıp ablamın yanına geleceğim sen zahmet etme dön evine dedi. Gel gel evleri geniş beraber bakarız ablana diyor. Kardeşim de abla babamın tüfeğini alıp geleceğim bu ne böyle dedi. Herkesin söylediği şeyler o kadar mantıklı ki. Hepsi çok doğru. Ben başta iyi davranarak hata yaptım ama inanın bu kadar olacağını tahmin edemedim. Oğlunu aradım eşim, biz iyiyiz kırılır diye bir şey diyemiyoruz, evine dönsün isterseniz getirelim diye. Aşk olsun o sizin için orada deyip kapatmış. Sanırım kavga ile gidecek.Kardeşin falan da mı yok o gelecek de uydur yani. Yinede gitmezse kardeşin gelsin 2-3 gün kalsın onu gonderince yine gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?