Hamilelik ve Yatılı Misafir

Minorin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
193
429
33
Merhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.

Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.

Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.

Bir fikir verebilir misiniz?

Çok doğru söylüyorsunuz. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağolun varolun

Çok teşekkür ederim, bir gün hurafe diyeceğim şeyi yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Neyden oldu bilmiyorum ama Rabbim yardım etti
Yine gelecek olursa bu kadın kesin gelir laftan anlamıyor çünkü... Şimdiden bahane hazır olsun da o an şaşkınlıktan nutkun tutulmasın bence hazırda yalanın olsun eşinle ortak yalan olsun biriniz yalan söylerken biriniz doğruyu söylemeyin.

Eşimle öyle bir olayimiz olmuştu da o günden sonra ortak hareket eder olduk

Bence de böyle yapmalıyız. Yalana gerek kalmadan net bir şekilde konuşup baştan halletmeliyiz.

gözünüz aydın
bir daha gelmek isteyecektir
aman alın gardınızı :)

Teşekkür ederim,zahmet ettiniz ama artık sizde dönün,işlerinizden geri kalmayin,biz eşimle gerisini hallederiz diyip gönderin. Yardıma geldiyse yardım etsin,etmiyorsa yük olmasın,oluyorsa ki aşikar bu gitsin evine.
Emin olun kendi kendinize yetersiniz.

Benimde ayni haftalarda lekelenmem oldu progestan kullandim. o lekeler geçene kadar istirahat ettim ayağımın altina yastık koydum yattim. gerekmedikçe kalkamadim bol su içtim hatta yemek ve tuvalete kalktim kanama alani büyümesin diye siz dr a gidiyorum diye çıkın evden eşinle gelincede bana leke kesilene kadar istirahat verdiler de yat bişey yapma zaten yapman gerekende dikkat etmek kimseyi kirmamak hizmet etmek uğruna bebeğini tehlikeye atma

Gitti mi misafiriniz, umarım yollayabilmişsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…