Çok doğru söylüyorsunuz. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağolun varolunİnanın hiç kimse ne canınızdan ne de can verdiğiniz evladınızdan kıymetli değil. O yüzden ne eşinizle aranızı bozun ne de canınızı sıkın. Gelmek isterse bile hayır teyze eşimle başbaşa geçirmek istiyorum ya da hayır teyze kayınvalidem gelecek sen gelme, inanın doğum sürecinde onunla uğraşmak sizi daha çok yoracaktır. Sağlıkla sıhhatle tek avazda kucağınıza almanız dileğiyle, güzel sağlıklı bir hamilelik hayırlı bir doğum diliyorum
Koymuştum evet gece koydum ama çekinerek azcık bir şey koydumAyakkabisina tuz koymusmuydun cok merak ettim
Koymuştum evet gece koydum ama çekinerek azcık bir şey koydum
Aaa okudum şimdi tuz dök demiştim yapmışsın ve gitmişKoymuştum evet gece koydum ama çekinerek azcık bir şey koydum
Gitti dün, oğlu aldı. Acil bir yere gitmeleri gerekmiş. Çocukların başında durmaları için aldılar teyzeyiSon durum nedir?
Bunu söyleyen siz miydiniz? Bulamadım bir türlü ama çok dua ettimAaa okudum şimdi tuz dök demiştim yapmışsın ve gitmişkız bu verdiğim taktiğe ben bile inanmıyordum. Neyse bundan sonra bende kullanırım bari
Ayy inşallah tekrar getirmez annesini..Gitti dün, oğlu aldı. Acil bir yere gitmeleri gerekmiş. Çocukların başında durmaları için aldılar teyzeyi
Bendim tabikideBunu söyleyen siz miydiniz? Bulamadım bir türlü ama çok dua ettim
İnşallah eğer gelmeye kalkarsa daha net konuşacağım.Ayy inşallah tekrar getirmez annesini..
Çok teşekkür ederim, bir gün hurafe diyeceğim şeyi yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Neyden oldu bilmiyorum ama Rabbim yardım ettiBendim tabikide
Banada görümcem anlatmıştı ama hurafe geliyordu bak sende yapmışsın gitmiş kadın...
Sana söylerken bile inanmıyordum
Yine gelecek olursa bu kadın kesin gelir laftan anlamıyor çünkü... Şimdiden bahane hazır olsun da o an şaşkınlıktan nutkun tutulmasın benceÇok teşekkür ederim, bir gün hurafe diyeceğim şeyi yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Neyden oldu bilmiyorum ama Rabbim yardım etti
Bence de böyle yapmalıyız. Yalana gerek kalmadan net bir şekilde konuşup baştan halletmeliyiz.Yine gelecek olursa bu kadın kesin gelir laftan anlamıyor çünkü... Şimdiden bahane hazır olsun da o an şaşkınlıktan nutkun tutulmasın bencehazırda yalanın olsun eşinle ortak yalan olsun biriniz yalan söylerken biriniz doğruyu söylemeyin.
Eşimle öyle bir olayimiz olmuştu da o günden sonra ortak hareket eder olduk
Çok şükür canim gözümüz aydin biz bile burda darlandik ne zaman gidecek diye:) Burda ayakkabisina tuz dök gider demisler yaptin mi merak ettimAhaha ne kadar hoşsunuz, çok teşekkür ederim, hesabım pasife alınmıştı yazamadım. Şükür ki gitti
gözünüz aydınÇok çok teşekkür ederim. Aynen farkındayım, giderken bir alona bakar ben yine gelirim dedi. Hiç aramamayı düşünüyorum.yeterince günaha girdim birdaha yaşamak istemiyorum. ☺ Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim
Gitti mi misafiriniz, umarım yollayabilmişsinizdirMerhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.
Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.
Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.
Bir fikir verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?