- 6 Haziran 2018
- 571
- 663
- 23
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
Ben doguma killi gitmisdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doguma killi gitmisdim![]()
valla benim bu kadar fikir vermem tecrubeden olsa gerek doguma daha varken iki gunde bir aliyordum bikini bolgemi hafif sanci baslaynca daha erken diye yarim yamalak aldim koltuk altlarimda kisaydi uzayinca alacaktim dogum yok diye oraya dokunmadim ve sonuc vahim oldu bir baktim ben anadan dogma basimda ben yasta kız erkek stajer dolu
sezeryn oldum koltk altlarım gozukmesin diye usuyorum ortun ustumu diye sacmalıyordum
o yuzden gene o duruma dusmekten korkuyorum valla
Hamilelikte sac boyasi yasaksa oda yasak degil midir ki? Baya kimya doludue o kremler ..Tüy dökücü krem kullanaanız hamiş bayanlar, hem kimseye muhtaç olmazsınız hemde kendimizi doğramazsınız
Cok iyi anliyorum cok utanc verici cidden![]()
Ama yapcak birsey yok geldi gecti yanibenimki saglik sorunumdan dolayi alamadim killari ... nörek bacim bende killi killi dogurdum yavrumu
![]()
![]()
![]()
ama tirnaklarim ayak tienaklarim kirmiziydi HAHAHA
Çok haklısın ama yüzeysel yaptığı için yani cilt altına işlemiyorya bilemedim şimdiHamilelikte sac boyasi yasaksa oda yasak degil midir ki? Baya kimya doludue o kremler ..
Şu eşlerinde ne bitmez istekleri var, kadının hali olsa zaten yapar, e madem yapamıyor ohalde yardım et çok istiyorsan değilmi amaCanım bence en iyi çözüm şu durumda JİLET gibi duruyor, doğumdan sonra tekrar ağdaya dönersin. Hem kendinizi kötü hissetmezsiniz hemde eşinizi memnun edersiniz.
Bence yardım etmesinler :))Şu eşlerinde ne bitmez istekleri var, kadının hali olsa zaten yapar, e madem yapamıyor ohalde yardım et çok istiyorsan değilmi ama
Karımda falan tüylenme oldu benim
Hamilelikten bahsedenler bunları hiç söylemiyo nedense
Karnımdakileri de veet in tüy kısaltma makinesi ile iki kere kısalttım
Jilet kadar dibinden almıyor ama belli de olmuyor
Aynen kızlar benimde göbeğim de hafif vardı önceden ama şuan simsiyah koyulaştı ve çoğaldı ilk aylar agdayla aldım kendim ama 4 . aydan sonra dokunmadım Doktor falan giderken açmaya utanıyorum. Tüy sarartici falan kullanSSak faydası olur mu acaba ? Ayrıca ben agdaya gittim genital icin ama 1 ayda bazen 40 günde bir gidiyorum tertemiz evet bende çok kasıyorum kendimi ama 5 dakika açıyor sonrası rahat bence salmaya gerek yok . Bu arada kuaföre her gittiğimde sünnet olmaya gidiyor korkusuyla gidiyorumsen şanslıymışsın evet benim resmen vücudumdan fışkırıyo tüyler.göbegimi zaten acmaya utaniyorum bide açık tenliyim tuyler hemen ben burdayım diyopiskolojim bozuldu ya sanki herkes tertemiz agdali geziyo ben pisim gibi hissediyorum
![]()
Yani sonucta sac döküyor ... bayada kimyasal kokuyor ...Çok haklısın ama yüzeysel yaptığı için yani cilt altına işlemiyorya bilemedim şimdi
onu hic yapamiyorum benim icin tek cozum agda ona da yokAmin çpk sağol, eldivenle dene bi istersen alışınca çok kolay oluyor.
bence de nolcak sen killisin dogurtamayiz mi diyeceklerNolcak ebe dovecek degil ya :)
burda baya bi gaza geldim yarin gidecek gibiyimGidin bi yerde aldırin bi şey olmaz herhangi bi riskiniz yoksa. Ben hep gidiyorum ohh miss. Ilk gebeligimde de gittim son güne kadar doğumda öyle rahat ettim ki anlatamam
evet onu ben de duydumÖyle bir durumda ebeler yardımcı oluyor galiba, jieltle alıyorlar diye duydum.
beeni o can havliyle bi azarlamaya kalksinlar yemin ederim o çatalin üstünden ucan tekme atarım sanki keyfimizden killi killi geldik koyun can derdinden kasap et derdindeYaa cnm sen hic duymadinmi oyle killi tuylu gidenlere bi ton laf ediyorlar once bi kuafere gitseydin fln bazi ebeler cok asiri sinirli oluyorlar ve ben utanirim ya oyle pis pis :)
yani kimse keyfinden kılli gitmez heralde biraz o kadini anlamak lazim kimse bayilmiyo kılını kamuya açmayaHaha o ebeleri meslekten afaroz etmek lazim. Kadin caniyla ugrasiyo kili tuyu laf ediyolar:) sanki kil olunca cocuk cikamiyo:) onlara noluyosa? Ki kil sevmem ama dogum baska birsey ya