hamilelik ve kişisel bakım

annemiolcamben

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
669
328
18
30
kizlar boyle hergun bi konu açıyorum ama işsizlikten hamilelikten evde oturmaktan sebep iste kusura bakmayin :)

bugünkü derdim hamileyken beden temizligi ve agda sorunsalı

sürekli kendimi kasarim bebege bisey olur diye agdadan kaciyorum.acaba yanlismi yapiyorum?
bide artik bacaklarimi bile almak istemiyorum ya sanirim hamilelikten dolayi kendime bahaneler buluyorum canim yanmasin diye.ama böyle olmaz tabiki.
aslinda temiz biriyim gün aşırı duş alırım hergün evde dahi olsam yeni pijama tayt tisört giyerim yani ter vs kokmadigima eminim ama bu kıl tüy bana kendimi bakimsiz ve pis hissettiriyo eşim de sorun ediyo siz hamileyken nasil hallediyodunuz bu sorununuzu?

Bende korkuyorum ağda yaparken ama mecbur yapıyorum yoksa kendimi cok kötü hissediyorum. Bende evi cok bosladım sürekli yatmak istiyorum hic iş yapasım yok

Ağdaya ben de gitmiyorum, 3 ay önce gittim doğuracağım sandım. Eşim hiç sorun etmiyor ama sanki insanlıktan çıktım. Geçen bir arkadaşıma abiye verdim ödünç, yabancı bir kıyafete bakar gibi baktım kıyafetime :-( bir de makyaj yapamıyorum, su gibi terliyorum. İnsanları bile öpemiyorum. Böyle şırıl şırıl damlıyor :-) tövbestafurullah :-)
Ay içimi döktüm valla. Hüzünlerdeyim. Bugün gebelik okulunda çok bakımlı hamileler vardı, imrendim ama hepsi benim gibi terliyordu :-) ağda canını çok acıtıyorsa yaptırma eşin de sorun etmeyiversin bir zahmet.

be
Bende korkuyorum ağda yaparken ama mecbur yapıyorum yoksa kendimi cok kötü hissediyorum. Bende evi cok bosladım sürekli yatmak istiyorum hic iş yapasım yok
bende de eve takinti basladi ev hep derli toplu olacak ama kendimi acayip biraktim agda konusunda.esim isyanlarda :) evi temizlemesem adam gormez ama kendimi temizlememem sorun oluyo.kendince hakli da.

be

bende de eve takinti basladi ev hep derli toplu olacak ama kendimi acayip biraktim agda konusunda.esim isyanlarda :) evi temizlemesem adam gormez ama kendimi temizlememem sorun oluyo.kendince hakli da.
Güvendiğiniz bir kuaföre yaptırın ,hemen 5 dakikada halledşyorlar ,ben Doğumdan bşr hafta önce bile yaptırmıştım

be

ay bende aynen öyleyim evi dolabi kapıyı pencereyi siliyorum valla. Bu doğum yaklaştikça yuvayi dişi kuş yapar sendromu galiba.

i
Ağdaya ben de gitmiyorum, 3 ay önce gittim doğuracağım sandım. Eşim hiç sorun etmiyor ama sanki insanlıktan çıktım. Geçen bir arkadaşıma abiye verdim ödünç, yabancı bir kıyafete bakar gibi baktım kıyafetime :-( bir de makyaj yapamıyorum, su gibi terliyorum. İnsanları bile öpemiyorum. Böyle şırıl şırıl damlıyor :-) tövbestafurullah :-)
Ay içimi döktüm valla. Hüzünlerdeyim. Bugün gebelik okulunda çok bakımlı hamileler vardı, imrendim ama hepsi benim gibi terliyordu :-) ağda canını çok acıtıyorsa yaptırma eşin de sorun etmeyiversin bir zahmet.
işte keşke etmeyiverse ya.ben de cok isterim.en azindan dogurana kadar.ama onun da elinde olan bisey degil sanirim.yuzume vurup beni rencide etmiyo ama rahatsiz oldugunu anliyorum.ben de utanctan rahat olamiyorum zaten.evi toplamasam sorun etmez ama daha gencim beni ustüste aylarca pis gormesinden bunaldim

valla ben geçen gün gittim sırf şu agda olayiyla baş edemiyorum diye yıllar once kullandığım epilatörden aldım.
kuaförde olmuyo bana 10 günde yıne fırt çıkıyo sonuçta. epilatörü fişe takıuorum hooop 10 dakika sonra kol bacak koltukalti biyik bitiyo. Bikini bölgemi jilet ama :( bu zamana kadar hiç agda yaptirmadıgima pişmanim o bölgeye

valla ben geçen gün gittim sırf şu agda olayiyla baş edemiyorum diye yıllar once kullandığım epilatörden aldım.
kuaförde olmuyo bana 10 günde yıne fırt çıkıyo sonuçta. epilatörü fişe takıuorum hooop 10 dakika sonra kol bacak koltukalti biyik bitiyo. Bikini bölgemi jilet ama :KK43: bu zamana kadar hiç agda yaptirmadıgima pişmanim o bölgeye
ah benim huyum vücudum oyle dayaniksiz ki epilator aldim bir süru paraya inanirmisin 2 dakika kullanmak nasip olmadi yok yapamiyorum onun o vıızz sesini duyunca bile tüylerim diken diken oluyo korkudan :(

Back
X