- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
- Konu Sahibi yildizsavascisi
-
Ya hemen tutacak diye bi durum yok deneyin illaki izole bir hastane vardırHanımlar merhaba,
Bir kayıp sonrası dört ay ara verip tekrar hamilelik düşünmeye başlamıştım bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım başladım yapması henüz yumurtlamadım bekliyordum ki bu virüs belası geldi ülkemize.. Malum bir kaybım olduğu için şuan hamile kalsam sık sık hastaneye gitmek isteyebilirim ya da riskli gebelik ile görüşmem gerekebilir ama hastanelerin durumu malum.. Sizce ne yapmalıyım yumurtlama yı yakalayınca bile isteye korunsan mı benimle aynı kararsızlıkta olan var mı?
Sevgiler..
Ya tutarsa canım yumurtlama takibi ile tek sefer de hamile kalan çok kişi var kafam çok karıştı.. Hem çok istiyorum hem çok korkuyorumYa hemen tutacak diye bi durum yok deneyin illaki izole bir hastane vardır
Canım benim, özel hastane mi bir de hangi şehirdesin acaba Çünkü ben virüs ün en yoğun olduğu üç şehirden birindeyim ? .Canım korkuyorsan deneme, ben 2 gebeliğimde de yumurtlama zamanı olan ilşki ile bir defada gebe kaldım. Hamile kalır isen korkuyorsanda gerilim ve stres bebeğine daha çok zarar verir.
Ama düzenli kontrollere giden bir gebe olarak sana şunu söyleyebilirim ki , kadın doğum tatafında ekstra dikkat ediliyor herşeye. Genede sürekli maske dezenfektan fln yorucu da olabiliyor. Ama hastaneler temiz ve doktorlar genelde dikkatli en azından benimkinde dikkat ediliyor . Ama hastanem pat diye pandemi hastanesi olur ise sıkıntı olur .
Sakaryada özel hastsnedeyim.Canım benim, özel hastane mi bir de hangi şehirdesin acaba Çünkü ben virüs ün en yoğun olduğu üç şehirden birindeyim ? .
Bende Ankaradayım mesela ama deniyorum napalım yapacak bişey yok. Kadın doğum bölümü özellikle dikkat ediyor...Ya tutarsa canım yumurtlama takibi ile tek sefer de hamile kalan çok kişi var kafam çok karıştı.. Hem çok istiyorum hem çok korkuyorum
Acaba devlet hastanesinde de aynı özen olur mu hiç sanmıyorum :/Sakaryada özel hastsnedeyim.
Ama istanbul dahil her şehir de dikkat eden hastaneler var.
Aynı şehirdeyiz canım.. Özel hastane tamam da devlet hastanelerin de dikkat edilir mi hiç sanmıyorum.. Parayı konuşuyor malum..Bende Ankaradayım mesela ama deniyorum napalım yapacak bişey yok. Kadın doğum bölümü özellikle dikkat ediyor...✔
Çalışmıyorum canım ama Bi kaybım var riskli gebelik altında çok sık hastaneye gitmek gerekebilir ve bu süreçte virüs kaparsam ben neyse de yavrum a benim yüzümden Bi şey olursa çok üzülürüm kafam çok karışık Bi gitseydi şu virüs belası yaHastaneden ziyade dış ortamda çok dikkat etmek gerekiyor özellikle çalışıyorsanız çok çok dikkat etmeniz gerekli hamileyken korona olmak baya kötü bi durum olabilir ama çalışmıyor ve evdeyseniz kendinizi eve kapatıp kimseyle görüşmezseniz risk azalmış olur
Benimde bir kaybım var. 7 ay oldu. İlk önce bende tereddüt ettim ama sonra eşimde bende evden hiç çıkmıyoruz. Hastane işiyse dikkat ediyorlardır zaten. Duyduğuma göre zaten kalabalık olmuyormuş. Ve randevu alıp gitmek zorundasın onun dışında almıyorlar. Kalabalık olmasın diye. Oyüzden ben düşünüyorum şimdiÇalışmıyorum canım ama Bi kaybım var riskli gebelik altında çok sık hastaneye gitmek gerekebilir ve bu süreçte virüs kaparsam ben neyse de yavrum a benim yüzümden Bi şey olursa çok üzülürüm kafam çok karışık Bi gitseydi şu virüs belası ya
Canım benim ya moralini yüksek tut inşallah Bi şey olmazBen bu zamanda hamile kaldigim icin cok uzgunum. Hayattaki şansım bu benim diyorum sürekli. Hastanenin pandemi hastanesi olma ihtimali var bir kere. Akli olan bu zamanda korunur diyorum
Ben zaten kaçırmışım galiba zaten ovulasyon tarihini.. Çok koyu çizgi olmalı diye bekledim laboquick marka pek iyi değil dedi şimdi yorumda Bi arkadaş sanırım bu ay gitti.Benimde bir kaybım var. 7 ay oldu. İlk önce bende tereddüt ettim ama sonra eşimde bende evden hiç çıkmıyoruz. Hastane işiyse dikkat ediyorlardır zaten. Duyduğuma göre zaten kalabalık olmuyormuş. Ve randevu alıp gitmek zorundasın onun dışında almıyorlar. Kalabalık olmasın diye. Oyüzden ben düşünüyorum şimdi
Ben zaten kaçırmışım galiba zaten ovulasyon tarihini.. Çok koyu çizgi olmalı diye bekledim laboquick marka pek iyi değil dedi şimdi yorumda Bi arkadaş sanırım bu ay gitti.
Peki canım madem aynı marka kullanmışız bakar mısın benim kaçmış mı beşinci gün müymüş?Hamile kaldığım dönemde ben o markanın ovülasyonunu kullanmıştım memnun kaldım yani. Bu ay gittiyse inş gelecek ay yaparsınız
İnş ozaman bu süreci de biraz da atlatmış oluruz
Özelde sadece lokman Hekim e güvenirimAynı şehirdeyiz canım.. Özel hastane tamam da devlet hastanelerin de dikkat edilir mi hiç sanmıyorum.. Parayı konuşuyor malum..
Peki canım madem aynı marka kullanmışız bakar mısın benim kaçmış mı beşinci gün müymüş?
Bakalım adet olana kadar yapacağım logo çizgi olması ise kaçırmışım demek oluyor bu ayı. 27 günde bir olurum canım5. Günde koyu olmuş sonra silikleşmeye başlamış. Kaçırmış olabilirsin. Kaç günde bir adet oluyorsun. Ya ben açıkcası 2. Çizgiyi hafif koyu gördüğüm anca başladım 1 hafta hergün değerlendirmiştim anca öyle hamile kaldımtabi bu arada yine yapıyordum koyuyuda yakalamıştım atlamak olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?