• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik ve Corona Virüsü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakalım adet olana kadar yapacağım logo çizgi olması ise kaçırmışım demek oluyor bu ayı. 27 günde bir olurum canım

Bencede sen yine değerlendir olana kadar. 27 günde bir oluyorsan dün falan yumurtlaman olması lazımdır şuan çatlamıştı. Bende 25 günde bir oluyorum. 11. Gün yumurtlama günüm. 13. Gün doktora gittiğimde çatlamış yumurtam vardır ve çatlamayanda vardı. Yani daha umut olabilir :)

Bencede sen yine değerlendir olana kadar. 27 günde bir oluyorsan dün falan yumurtlaman olması lazımdır şuan çatlamıştı. Bende 25 günde bir oluyorum. 11. Gün yumurtlama günüm. 13. Gün doktora gittiğimde çatlamış yumurtam vardır ve çatlamayanda vardı. Yani daha umut olabilir :)
Kaçırdım bu ay desene ne bileyim çok koyu Bi çizgi olacak diye bekledim neyse öbür aya artık

Merhaba,
Aynı korkuları ben de yaşıyorum. Nerdeyse 1.5 yıldır denemelerimiz başarısız oldu ve doktorum klomen +çatlatma iğnesi verdi. Çatlatma iğnesini mart ayı başında yapmıştım, virüs durumu bu kadar vahim değildi. Ve ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. İnanın şuan kafam o kadar karışık ki. Kocaeli deyim özel hastaneye gideceğim ilk kontrolüme.özel bile olsa corona vakaları gidebiliyor. Nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu süreç nasıl geçer, zaten endişeli birisiyim. 😔😔

Hic kimse su durumda hamile kalmak istemez ama olmayinca nasibin nerden gelecegini bilemiyosun hyatimda olan tüm guzelliklerimin yaninda illaki zorlayivi sartlarim olmustur 2 yildir bekledigim bebek korona ayında nasip oldu yapacak bisey yok ben bugune sukrediyorum Rabbim verdi en azndan koronayi bile unutturuyor bana cok zor evet doktora gidememek surekli panik telas ama yapacagmz bisey yok belki dogurmamda bi problem olmasaydi korunurdum ama sikintili sureclerden gectm tedavi olan burdaki arkadaslarin tumu imkan olsa yarim kalan tedavilerine baslayacaklar yani bebek fikrinin onune hic bisey gecmiyor Rabbim isteyen herkese yardim etsn heleki tedavisi yarim kalanlara tez vakkitte nasip etsin🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back