• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve ağız sağlığı

canım hamilelikte ilk üç ay ve son 3 ay diş tedavisi yapılmıyor bildiğim kadarıyla umarım o aylarda değilsindir

ayın beşinde 3 ayım biticek o yüzden şimdilik sadece etkisi az antibiyotik ve ağrı kesici verdiler zamanım dolsada biranönce gitsem hamile kalıcağımı bilseydim önce dişlerimi gözden geçirtirdim :)

canım benim bende bursada oturuyorum ve 29 haftalık hamişim benim dişlerim değilde diş etlerim çok fena oldular şiş kırmızı ve acayip kanıyolar. tuzlu gargara yapıyorum ve olmuycak acil doktora gitmeliyim yoksa dahada ilerliycek.Hormanların artmasından dolayı diş etleride çok hassaslaşıyormuş,bence canım doktora gittiğinde onuda danış.Ben medical marka gidicem bakalım az kaldı belki doğumdan sonra tedaviye başlar..hamileyken antibiyotik kullanmak iyi değil ya ondan bebeğim oluncaya kadar inş idare eder ilerlemez...

arkadaşlar bursada bildiğiniz iyi bir diş doktoru var mı tavsiye ederseniz sevinirim 1,5 haftadır gece gündüz ağrı çekiyorum artık dayanamıyorum doktorum ağrı kesici verdi ama geçmiyor bir sürü krem denedim şimdi largopen kullanıyorum ama etkisi yok ne yapıcam ben böyle artık bıktım bu ağrıdan çektirmek istiyorum aynı anda 20lik dişimin ağrısıda var ikisi birden beni mahfetti :sm_confused:

yaaa bana bi arkadaşım her doğumda bir diş düşer demiş doğru mu ona da annesi demiş:çok üzgünüm:

Hamilelikte ilaç alamiyorsan karanfil koy ağrinin üstüne ağriyi hafifletiyor ve ben eczaneden dişinol diye bir sivi aldim karanfilden yapilmiş zarari olmadi

canım geçmiş olsun anlıyorum seni çünkü bende de daha 20 lik dişimi çıkarmadım ve ölüyorum ve bencede fazla ilaç kullanma çok zararlı hemen bi dişçiye gittik

canım geçmiş olsun anlıyorum seni çünkü bende de daha 20 lik dişimi çıkarmadım ve ölüyorum ve bencede fazla ilaç kullanma çok zararlı hemen bi dişçiye git

2aylık hamileyim dolgularım kırılmaya başladı yapılıcak dolgumda vardı herşey aniden oldu diyebilirim dolgu yaptırabilirmiyim doktorun biri olur diğeri olmaz diyor napıcam bilgisi olanlar lütfen yardımmmmm

Back