- 21 Ağustos 2022
- 3.128
- 5.620
-
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Umarım bu yaşadığından ders çıkartmış olursun.Sürme değil unutup dokundum ama boşalmadan önce elde zevk suyu olabilir mi diye partnerim emin olmadığından
Test filan vermeyin zaten gebe değilsiniz ve sürekli aynı konuları açmayın kendinizi bunaltmayın.Reşit değilim kan testi veremiyorum
Çok büyük ders aldım arkadaşım 19 yaşında ve elden bulaşanin olmayacağını deneyen bir sürü insan olduğunu ve bu şekilde olursa her yerde bebek olacağını söylüyor elinde olmadığından da emin ama işte göğüs uçlarım beyaz pütür pütür falan oldu o yüzden çok korktumUmarım bu yaşadığından ders çıkartmış olursun.
Test filan vermeyin zaten gebe değilsiniz ve sürekli aynı konuları açmayın kendinizi bunaltmayın.
Erkek arkadaşınız kaç yaşında bu arada? O da mı reşit değil? En azından mantıklı bir şey söyler size
Yarın adet olmazsan test yap tekrar yoksa yoktur 25 gün içinde bir şekilde anlardın doktora kontrole git yumurtalıklara baksınAdet gecikmesinden önce çıkmaz diyorlar bugün yaptım negatif çıktı yarın adet günüm
Belirtileri var yazdığım şekilde o yüzden korkuyorumYarın adet olmazsan test yap tekrar yoksa yoktur 25 gün içinde bir şekilde anlardın doktora kontrole git yumurtalıklara baksın
İyide bunlar adet belirtisi de olabilir gebelikle adet belirtileri çok yakın wallahi ne diyeyim hamama giren terler ders olsun yapacak bişey yok inşallah adet olursunBelirtileri var yazdığım şekilde o yüzden korkuyorum
Bir şey yoktur ama değil miİyide bunlar adet belirtisi de olabilir gebelikle adet belirtileri çok yakın wallahi ne diyeyim hamama giren terler ders olsun yapacak bişey yok inşallah adet olursun
Bak sen belkide adet olcaksınBir şey yoktur ama değil mi
İnşallah öyledir abla geç döllenme falan değildirBak sen belkide adet olcaksınbilemeyiz ki stress yaparsan adetin geleceği varsa bile gecikir stressden adet olmazsan doktora gidersin bakarlar.. umarım bişey yoktur bugün negatif se testin hamile olman çok düşük 25 gün gecmiş adete 1 gün var testin negatif
üzerine ceket atılıncs hamile kalinmiyo yanliz eger iliskiyr girilirse hamike kalinıyoHer an her sey olabilir. Uzerine ceket atip hamile birakanlar bile var. Bekleyin bakalim regli.
pki yavrum resit degilsen yargilamk gubi olmasin nasıl bi zihniyet yaReşit değilim kan testi veremiyorum
Abla şeytana uydum çok pişman oldum hata oldu insanız hata yaparız boyumun ölçüsünü aldımpki yavrum resit degilsen yargilamk gubi olmasin nasıl bi zihniyet ya
Bilgim olmadan anlık oldu çok da pişman oldum ama buraya yazıp rahatlamak istiyordum çünkü İnternete baktığım zaman aklımı çok karıştıriyorlardi umarım bir şey olmazBu kadar cahil olduğunuz konularda her şeyi yapmaktan da geri durmuyosunuz ya pes!
Bu konuyu söyleyince burda çok fazla dalga geçen oldu ama bir çok sitede ihtimal olduğu yazıyordu çok korkuyorumüzerine ceket atılıncs hamile kalinmiyo yanliz eger iliskiyr girilirse hamike kalinıyo