- 3 Nisan 2023
- 263
- 45
- 20
-
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Hocam ? Hoca kimHocam yaklaşık 25 gün önce partnerimle penis vajina teması olmadan ele boşalma oldu Yumurtlama döneminde kahverengi akıntı geldi 5 gün sürdü doktora gittim yumurtlama kanaması dedi sonrasında Yumurtlamadan bir hafta sonra adetimden bir hafta önce kırmızı kan geldi peçeteye sonra geçti adetime bir gün var ve Yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim yanmaya başladı biraz geçince sol bacağım ve sol kasığım ağrımaua başladı şuan felaket şekilde göğüslerim acıyor ve yanıyor damarlanma oldu olay adetimden bir gün sonra olmuştu adetime bir gün var şuan kesinlikle vajina penis teması olmadı partnerim elini vajinama değmişti boşalma öncesi elinde kalan zevk suyu sperm değil vajinama değmiş olursa hamilelik olurmi bu şekilde adetimden 1 gün önce bugün idrar testi yaptım negatif çıktı bu şekilde gebelik olurmu
Ağzınıza sağlık gerçekten tedavi görenlerdenim hamile kalmak keşke bukadar kolay olsada herkes kazayla hamile kalsaKaç kez dedik olmaz daha kaçıncıya söyleyelim ikna olman için.
Diyelim ki hamile olursan serüvenini bizimle paylaş bu kadar tedavi olan kadınlara umut olursunuz.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı bir şekilde sizlerde tez zamanda güzel haberler alırsınızAğzınıza sağlık gerçekten tedavi görenlerdenim hamile kalmak keşke bukadar kolay olsada herkes kazayla hamile kalsa
Dogru yontemle denememis olabilirsiniz. Yagmurun yontemiyle denerseniz neden olmasin?Ağzınıza sağlık gerçekten tedavi görenlerdenim hamile kalmak keşke bukadar kolay olsada herkes kazayla hamile kalsa
İnşallah teşekkür ederimRabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı bir şekilde sizlerde tez zamanda güzel haberler alırsınız.
Konu sahibinde kaza ihtimali bile yok, yani ele boşalma ile vajina arasındaki mesafe, ne bileyim cinsel birliktelik tam nedir bunları bilmeden aa çok seviyorum ayağına 2 dakikalık zevk manyaklığı
Dogru yontemle denememis olabilirsiniz. Yagmurun yontemiyle denerseniz neden olmasin?
Saka bir yana tez zamanda bebeginize kavusursunuz insallah.
Elimdekini vajina içine sürmekle olurmu korkusuRabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı bir şekilde sizlerde tez zamanda güzel haberler alırsınız.
Konu sahibinde kaza ihtimali bile yok, yani ele boşalma ile vajina arasındaki mesafe, ne bileyim cinsel birliktelik tam nedir bunları bilmeden aa çok seviyorum ayağına 2 dakikalık zevk manyaklığı
Reşit değilim kan testi veremiyorumİnşallah teşekkür ederimevet ya haklısın hem kendilerini zor duruma sokuyorlar hemde ikna olmuyorlar çok zor bir durum cinsellik hayatın parçası elbette olucak ama böyle sonradan panik yapıyolar ya insan gıcık oluyor 25 gün olmuş test etmemiş ben çildirirdim
Ay inşallah yaHamile olacağınızı düşünmüyorum. Stres yapmayın, yaparsanız zaten regl de olamayacaksınız bu gidişe.
Nasıl bir zevk uğruna eline boşaldıktan sonra vajina içine sürdünüz?Elimdekini vajina içine sürmekle olurmu korkusu
Korkutmsyin nolurTabii olur. burada pek çok kadın bu şekilde hamile kalıyor. Tebrik ederim.
Sürme değil unutup dokundum ama boşalmadan önce elde zevk suyu olabilir mi diye partnerim emin olmadığındanNasıl bir zevk uğruna eline boşaldıktan sonra vajina içine sürdünüz?
Evde test yap kuzum öylede öğrenirsin , Reşit değilsin ama macera arıyosun bir gün başınızı yakacaksınız kızlar yaptıklarınız normal değilReşit değilim kan testi veremiyorum
Adet gecikmesinden önce çıkmaz diyorlar bugün yaptım negatif çıktı yarın adet günümEvde test yap kuzum öylede öğrenirsin , Reşit değilsin ama macera arıyosun bir gün başınızı yakacaksınız kızlar yaptıklarınız normal değil