Hamilelik var mıdır?

Ben ılac kullanıp hamıle kalmısdı. Zaten komtrole gıtmedım uc ay sonra tekrar ılac kullandım tekarar hamıle kaldım bu arada teşekkür ederım 38 haftalık hamıleyım 15 gunum kaldı dogumu beklıyorum
Ay hayırlı olsun canım benim. İnşallah bunda sıkıntı yaşamazsın. Sağ Salim alırsın kucağına. Bsey soracaktım. Kimyasal gebelikten sonra kontrole falan gittin mi hiç doktora?

İlaç ne için kullandınız acaba ?

Ay ne güzel. Ben yurt dışında olduğum için kontrole falan gidemedim. Bir sorunum yoktur inşallah ve bir an önce hayırlısıyla bize de nasip eder allahım

Ay ne güzel. Ben yurt dışında olduğum için kontrole falan gidemedim. Bir sorunum yoktur inşallah ve bir an önce hayırlısıyla bize de nasip eder allahım
Kımyasal cok olagan bı durum kanama ıle gecıyor zaten doktorumda gel falan dememısdı bana sonrasında kımyasalla ılgılı tedavıye ara verdıgım ıcın uc dort ay doktora gıtmemısdım bende yoktur ınsallah doktorum bana kımyasal olması ıyıye ısaret hamıle kalabılıyorsun demek bu demısdı ama saglıksız gebelık oldugu ıcın vucut atarmıs oyle soylemısdı sonrada hamıle kaldım zaten benım adet duzensızlıgım vardı yanı yumurtam çatlamıyordu adet olamıyordun ılaclarlada bu desteklendı umarım tez zamanda hayırlı haber alırsınız Allahım bekleyen herkezınnyuzunu guldursun

Ay valla içime su serptiniz ya. Çünkü hiç kontrole gitmedim. Gitmem gerekiyor mu bilmiyordum. Benim adet düzensizliğiyle ilgili bir sorunum yoktu. 1-2 gün oynuyordu tabi bazen. Kimyasaldan sonra 6 aydır ayın 17 sinde oluyordum. Geçen ay 12 sinde hem de çok farklı şekilde adet oldum. Bu ay da 12 sinde olmayınca test yaptım ama negatif çıktı. Belki yine 17 sinde falan olurum diye bekliyorum bakalım. Adet olursam adetten sonra ovulasyon testi kullanmak istiyorum

İnsallah faydalı olur en kısa zamanda

Kızlar benim de adetime 10 gün var ve göğüslerim feci ağrıyor bu normal mi adet belirtisi olarak? Bir de ara ara sol kasığımda ağrı oluyor. Başka hiçbir belirti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…