- 6 Temmuz 2020
- 15
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi sekerparemm16
-
Olabilirde olmayabilirde ama test yapmadan kimse bilemez 2 gün kaldıysa erken test yapabilirsinMerhaba kızlar ben yeni üye oldum.Adetime 10 gün kaladan itibaren(şu anda 2 gün var) sürekli adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım var.Hamilelik istiyorum fakat daha önceden hep negatif sonuç aldığım için test yapmaya korkuyorum.Sanırım buraya da bu konuda destek almak için yazdım.Sizce hamilelik olabilir mi ya da bu durumu yaşayan var mı?
Teşekkür ederim ☺
Çok korkuyorum negatif sonuç alacağım diye ama sanırım yapacağımOlabilirde olmayabilirde ama test yapmadan kimse bilemez 2 gün kaldıysa erken test yapabilirsin
Korkma allah hayırlısını nasip etsinÇok korkuyorum negatif sonuç alacağım diye ama sanırım yapacağım
Korkma allah
Amin inşallah teşekkür ederimKorkma allah hayırlısını nasip etsin
Test yaptın mı canımMerhaba kızlar ben yeni üye oldum.Adetime 10 gün kaladan itibaren(şu anda 2 gün var) sürekli adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım var.Hamilelik istiyorum fakat daha önceden hep negatif sonuç aldığım için test yapmaya korkuyorum.Sanırım buraya da bu konuda destek almak için yazdım.Sizce hamilelik olabilir mi ya da bu durumu yaşayan var mı?
Teşekkür ederim
3 kere test yaptım böyle sonuçlar.Bugün kan verdim pazartesi çıkacakmışTest yaptın mı canım
Hayırlı olsun bebişin. Benim de normalde 1 hafta önce olan adet belirtilerim 2 hafta önceden olmuştu. Erken gebelik belirtisiymiş meğerse3 kere test yaptım böyle sonuçlar.Bugün kan verdim pazartesi çıkacakmış
Hayırlı olsun canım ❤3 kere test yaptım böyle sonuçlar.Bugün kan verdim pazartesi çıkacakmış
Aynen öyle canımHayırlı olsun bebişin. Benim de normalde 1 hafta önce olan adet belirtilerim 2 hafta önceden olmuştu. Erken gebelik belirtisiymiş meğersesenin de öyleymiş
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım ❤
1.5 aylıkken kimyasal gebelik geçirdim canım. Sağol yine deAynen öyle canım☺ Çok teşekkür ederim çok seninde hayırlı olsun bebeğin
Ayyy canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlı olsun bebişin. Benim de normalde 1 hafta önce olan adet belirtilerim 2 hafta önceden olmuştu. Erken gebelik belirtisiymiş meğersesenin de öyleymiş
Düşük oldu canım o ama sağol yine deAyyy canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇift çizgiyi görünce nasıl heyecanlı oluyor Rabbim isteyenlere nasip etsin.Canim benimde adetime 9 gün var afedersin alt tarafta ağrı zonklama var hafif adet sancısı var.Acaba hamilelik olabilir mi
YaaaDüşük oldu canım o ama sağol yine deolabilir bence. Dediğim gibi benim 2 hafta önceden ağrım vardı. Normal adet ağrısından farklı olarak kasığımın sol tarafına arada batma şeklinde ağrı oluyordu. İnşallah vardır bebişin
6 ay oldu düşük olalı canım. 1.5 aylıktı. Sadece 10 gün sürdü mutluluğum. Tekrar nasip olur inşallah. Size de nasip etsin allahımYaaakaç haftalıkti canım çok üzüldüm. Kisa zamanda olur tekrar insllah
6 ay oldu düşük olalı canım. 1.5 aylıktı. Sadece 10 gün sürdü mutluluğum. Tekrar nasip olur inşallah. Size de nasip etsin allahım
Ay hayırlı olsun canım benim. İnşallah bunda sıkıntı yaşamazsın. Sağ Salim alırsın kucağına. Bsey soracaktım. Kimyasal gebelikten sonra kontrole falan gittin mi hiç doktora?İnsallah tekrar nasıp olur bende kımyasal gebelık yasadım cok uzucu durum uc ay sonra tekrar hamıle kaldım ınsallah tez zamanda hayırlı haber alırsınız
En kısa zamanda nasip etsin güzel Rabbim.6 ay oldu düşük olalı canım. 1.5 aylıktı. Sadece 10 gün sürdü mutluluğum. Tekrar nasip olur inşallah. Size de nasip etsin allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?