Hamilelik var mıdır?

sekerparemm16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
15
14
3
28
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum.Adetime 10 gün kaladan itibaren(şu anda 2 gün var) sürekli adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım var.Hamilelik istiyorum fakat daha önceden hep negatif sonuç aldığım için test yapmaya korkuyorum.Sanırım buraya da bu konuda destek almak için yazdım.Sizce hamilelik olabilir mi ya da bu durumu yaşayan var mı?
Teşekkür ederim

Olabilirde olmayabilirde ama test yapmadan kimse bilemez 2 gün kaldıysa erken test yapabilirsin

Test yaptın mı canım

Hayırlı olsun bebişin. Benim de normalde 1 hafta önce olan adet belirtilerim 2 hafta önceden olmuştu. Erken gebelik belirtisiymiş meğerse senin de öyleymiş
Ayyy canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Çift çizgiyi görünce nasıl heyecanlı oluyor Rabbim isteyenlere nasip etsin.Canim benimde adetime 9 gün var afedersin alt tarafta ağrı zonklama var hafif adet sancısı var.Acaba hamilelik olabilir mi

Düşük oldu canım o ama sağol yine de olabilir bence. Dediğim gibi benim 2 hafta önceden ağrım vardı. Normal adet ağrısından farklı olarak kasığımın sol tarafına arada batma şeklinde ağrı oluyordu. İnşallah vardır bebişin

Yaaa kaç haftalıkti canım çok üzüldüm. Kisa zamanda olur tekrar insllah

Hayırlı olsun bebegınız benımde karnım cok agrımısdı hatta belimde ogrenmeden bı on gun oncesı baslamısdı rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın bende testımı atayım buyuk mutluluk cıft cızgı

İnsallah tekrar nasıp olur bende kımyasal gebelık yasadım cok uzucu durum uc ay sonra tekrar hamıle kaldım ınsallah tez zamanda hayırlı haber alırsınız
6 ay oldu düşük olalı canım. 1.5 aylıktı. Sadece 10 gün sürdü mutluluğum. Tekrar nasip olur inşallah. Size de nasip etsin allahım

Eklentiler

• 92FB87BF-FF0F-4330-B259-4058E8CEDD42.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 54
  • D6198BFE-6137-411B-899C-6EA90E9668B4.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 47
  • E3ACCBCD-E007-4EB0-93C5-FE7B9A55C3D7.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 57393823-6CE2-4B76-93FD-7372FAF0FCB9.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 41
İnsallah tekrar nasıp olur bende kımyasal gebelık yasadım cok uzucu durum uc ay sonra tekrar hamıle kaldım ınsallah tez zamanda hayırlı haber alırsınız
Ay hayırlı olsun canım benim. İnşallah bunda sıkıntı yaşamazsın. Sağ Salim alırsın kucağına. Bsey soracaktım. Kimyasal gebelikten sonra kontrole falan gittin mi hiç doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…