-
- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
amin inşallah:) yapın yapın kafası rahatlıyor insanınSağlık olsun bir sonra ki aya inşallah bende bugün test yapayım bari buraya baka baka merak ettim:)
Negatif çıktı benimde adeti bekleyeceğimamin inşallah:) yapın yapın kafası rahatlıyor insanın
sizinki inşallah poziife döner :)Negatif çıktı benimde adeti bekleyeceğim
Garip bir durumdayım hiçbir belirtim yok adetim gelmiyor negatifsizinki inşallah poziife döner :)
kan testi verip rahatlayın bence :)Garip bir durumdayım hiçbir belirtim yok adetim gelmiyor negatif
kan testi verip rahatlayın bence :)
10 gün çok erken canım. Gecikmeyi bekleKızlaaarrr reglime 10 gün var dayanamadım test yaptım göğüslerim aşırı sızlıyor testim negatif çıktı sizce beklemelimiyiiiimmm böyle durum yaşayıp gebe kalan var mı bir şey söyleyin kafayı yiyceeemm çok heyecanlıyım
Burada bir çok yorumu okudum reglisine 3.04 gün kala öğrenen de var inşallah dayanabilirim o zamana kadar şu an düşüncesi bile kalbimi çarpıntı yapıyor gerçekten çok zor bir şeymiş10 gün çok erken canım. Gecikmeyi bekle
Evet seni çok iyi anlıyorum hatta bu forumda 11 gün kala yaptığım testte çıkan silik çizgiyle ilgili açmış olduğum bir konum bile varBurada bir çok yorumu okudum reglisine 3.04 gün kala öğrenen de var inşallah dayanabilirim o zamana kadar şu an düşüncesi bile kalbimi çarpıntı yapıyor gerçekten çok zor bir şeymiş
Çok erken en erken 4 gün önce yapılabiliyor diye biliyorum yanlış olabilirKızlaaarrr reglime 10 gün var dayanamadım test yaptım göğüslerim aşırı sızlıyor testim negatif çıktı sizce beklemelimiyiiiimmm böyle durum yaşayıp gebe kalan var mı bir şey söyleyin kafayı yiyceeemm çok heyecanlıyım
Dün adet gunumdu kaç gündür test yapıyorum silik cikiyo dün gün içinde yaptım negatif çıktı bu sabah ilk idrarla yaptım bu kdr net çıktı 2 aydır kimyasal gebelik geçiyorum ama hiç bu kdr koyu çıkmamıştı bu akşam kan vermeyi düşünüyorum bu kdr kötü çıkıp kanda negatif çıkan var mi ?
Vallahi öyle ya çok teşekkür ederim gerçekten ben de bir çok kez diğer aylarda yazdım ama kimse iç açıcı şeyler söylememişti şu an biraz da olsa rahatım sonucumu kesinlikle seninle de paylaşacağım şimdiden teşekkür ederimEvet seni çok iyi anlıyorum hatta bu forumda 11 gün kala yaptığım testte çıkan silik çizgiyle ilgili açmış olduğum bir konum bile varO ay çok belirti yaşadım testim de silik çizgi çıktı fakat ay sonu hüsranla bitti. Kırmızıları gördüm polarlı pijamaları çekip depresyona girdim hayatım . İnşaallah sende vardır bir şeyler ama şu an için çok erken benim gibi yapıp sonra üzülme. Sakin kalmaya çalış
Teşekkür ederim10 gün çok erken canım. Gecikmeyi bekle