Hamilelik var mi

Kızlaaarrr reglime 10 gün var dayanamadım test yaptım göğüslerim aşırı sızlıyor testim negatif çıktı sizce beklemelimiyiiiimmm böyle durum yaşayıp gebe kalan var mı bir şey söyleyin kafayı yiyceeemm çok heyecanlıyım

10 gün çok erken canım. Gecikmeyi bekle

Burada bir çok yorumu okudum reglisine 3.04 gün kala öğrenen de var inşallah dayanabilirim o zamana kadar şu an düşüncesi bile kalbimi çarpıntı yapıyor gerçekten çok zor bir şeymiş
Evet seni çok iyi anlıyorum hatta bu forumda 11 gün kala yaptığım testte çıkan silik çizgiyle ilgili açmış olduğum bir konum bile var O ay çok belirti yaşadım testim de silik çizgi çıktı fakat ay sonu hüsranla bitti. Kırmızıları gördüm polarlı pijamaları çekip depresyona girdim hayatım. İnşaallah sende vardır bir şeyler ama şu an için çok erken benim gibi yapıp sonra üzülme. Sakin kalmaya çalış

Çok erken en erken 4 gün önce yapılabiliyor diye biliyorum yanlış olabilir

Vallahi öyle ya çok teşekkür ederim gerçekten ben de bir çok kez diğer aylarda yazdım ama kimse iç açıcı şeyler söylememişti şu an biraz da olsa rahatım sonucumu kesinlikle seninle de paylaşacağım şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…