- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
Amin inşallah
içimi ferahlattınız 

Tabiki allahtan ümit kesilmez içini ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki allahtan ümit kesilmez içini ferah tut
Adet günü deneyin bence tekrarpozitife dönebilir mi o zaman
Benim Şuan 6 günüm var ama erken geliyor yanıltabilir en erken 2 gün kala çok merak edersem yaparım sanırımpozitife dönebilir mi o zaman
Aynnn öyle olabilir ama negatif çıkarsa da uzulme çünkü herkesin yumurtlama dönemi farklıBenim Şuan 6 günüm var ama erken geliyor yanıltabilir en erken 2 gün kala çok merak edersem yaparım sanırım
Ne demekAmin inşallahiçimi ferahlattınız
![]()
İnsan böyle şeylerde çok stres yapiyo bende öyleydim 2 gün önce kan verdim 28 cikti adet günümde bu seferde acaba dusucekmi düzenli artıcak mı diye korkuyorum bu akşam yine vermeyi düşünüyorum Salı günü doktora gidecem ama hayırlısıBenim Şuan 6 günüm var ama erken geliyor yanıltabilir en erken 2 gün kala çok merak edersem yaparım sanırım
Aynen adet günü tekrar deneyeceğimAdet günü deneyin bence tekrar
En güzeli ya erken yapınca pozitif çıksa ayrı stres sebebi artacak mı diye bekliyor insan negatif çıksa zaten hayal kırıklığı oluyorBenim Şuan 6 günüm var ama erken geliyor yanıltabilir en erken 2 gün kala çok merak edersem yaparım sanırım
Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİnsan böyle şeylerde çok stres yapiyo bende öyleydim 2 gün önce kan verdim 28 cikti adet günümde bu seferde acaba dusucekmi düzenli artıcak mı diye korkuyorum bu akşam yine vermeyi düşünüyorum Salı günü doktora gidecem ama hayırlısı
Gerçekten bütün yorumları okuyorum kimyasal geçiriyorlar boş gebelik geçiriyorlar bende kimyasal geçirdim iki kez ama hiç 28 olmamıştı çok sevindik bgnde böyle yorumları okurken içime şüphe düştü ya öyleyse diyeRabbim hayırla afiyetle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Yok iyi düşünelim inşallah sağlıklı bir gebelik olacakGerçekten bütün yorumları okuyorum kimyasal geçiriyorlar boş gebelik geçiriyorlar bende kimyasal geçirdim iki kez ama hiç 28 olmamıştı çok sevindik bgnde böyle yorumları okurken içime şüphe düştü ya öyleyse diye
Verdim kani 87 cikti 3 katı artmış gayet iyiYok iyi düşünelim inşallah sağlıklı bir gebelik olacak![]()
Çok şükürVerdim kani 87 cikti 3 katı artmış gayet iyi
Allahnsize de nasip eder insallah hiç kalbinizi bozmayınÇok şükür![]()
merhaba test yaptınız mı acabaBenim Şuan 6 günüm var ama erken geliyor yanıltabilir en erken 2 gün kala çok merak edersem yaparım sanırım
2 gün kaldı bugünden itibaren ama ara ara sancım geliyor adetim gelecek diye bekliyorum açıkçası yapmadımmerhaba test yaptınız mı acaba
Siz yaptınız mı yada adet geldi mimerhaba test yaptınız mı acaba
Evet geldi adet oldum bugünSiz yaptınız mı yada adet geldi mi
Sağlık olsun bir sonra ki aya inşallah bende bugün test yapayım bari buraya baka baka merak ettim:)Evet geldi adet oldum bugün