- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 29
Tamam canim mutlaka yazicam sen kaç gün geciktin test yaptiniz miÇıkarsa haber ver bize de umut olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim mutlaka yazicam sen kaç gün geciktin test yaptiniz miÇıkarsa haber ver bize de umut olursun
Bugün gecikmenin 5.günü dün test yaptım çizgi gözükmüyordu ama ben fotoğrafını çekip rengini değiştirdim o zaman bir çizgi gözüküyor ama çok silikTamam canim mutlaka yazicam sen kaç gün geciktin test yaptiniz mi
Anladım inşallah pozitiftir ya biz 2 yıldır uğraşıyoruz. 2 kez aşılama yaptik tutmadı. Eğer bu ay olmazsa kasimda tüp bebek yaptiracagizBugün gecikmenin 5.günü dün test yaptım çizgi gözükmüyordu ama ben fotoğrafını çekip rengini değiştirdim o zaman bir çizgi gözüküyor ama çok silik
Olmuştur inşallah da hiç gerek kalmazAnladım inşallah pozitiftir ya biz 2 yıldır uğraşıyoruz. 2 kez aşılama yaptik tutmadı. Eğer bu ay olmazsa kasimda tüp bebek yaptiracagiz
Maalesef olmamış sonucum olumsuz çıktıOlmuştur inşallah da hiç gerek kalmaz
Olsun hayırlısı buymuş üzme kendiniMaalesef olmamış sonucum olumsuz çıktı
Merhaba acile gitsem test yaparlar mı şimdiMaalesef olmamış sonucum olumsuz çıktı
Canım merhaba yaptırdın mi? Ben acilde yapiyorlar mi bilmiyorum. Ben bugün regl oldum maalsefMerhaba acile gitsem test yaparlar mı şimdi
Ya ben yaptırdım dün hemşire bana dedi ki bazen geç döllenme oluyor çıkmıyor dedi ebe arkadaşı da öyle söyledi benim 1,7 çıktı negatif ama ben hala olmadımCanım merhaba yaptırdın mi? Ben acilde yapiyorlar mi bilmiyorum. Ben bugün regl oldum maalsef
Yarın tam bir hafta oluyor ama yorulunca yürürken kasıklarım ağrıyor pazartesi ya da Salı doktora gideceğimCanım merhaba yaptırdın mi? Ben acilde yapiyorlar mi bilmiyorum. Ben bugün regl oldum maalsef
İnşallah dedikleri gibi geç döllenme olmuştur. Hakkında hayırlısı olsun haber et bize deYarın tam bir hafta oluyor ama yorulunca yürürken kasıklarım ağrıyor pazartesi ya da Salı doktora gideceğim
Tamam canım ama bugünde gelen giden yok dün gece çok üşüdüm ve bacağım çok ağrıdı sol tarafımİnşallah dedikleri gibi geç döllenme olmuştur. Hakkında hayırlısı olsun haber et bize de
Yaa maşallah sen hamilesin inşaallah, yine de çok umitlenmeyelim sonra üzücü oluyor '(Tamam canım ama bugünde gelen giden yok dün gece çok üşüdüm ve bacağım çok ağrıdı sol tarafım
Bilmiyorum ama dışarıda araba kullanırken kemeri koparıcaktım kasıklarım ağrıyor ara araYaa maşallah sen hamilesin inşaallah, yine de çok umitlenmeyelim sonra üzücü oluyor '(
Regli sancısı gibi ama sinsi, mesela yorulunca ayakta kalınca yürüyünce daha çok artıyor ben yüz üstü yatınca da artıyorhanımlar bahsettiğiniz kasık ağrısı nasıl oluyor tarif edebilir misiniz regl sancısı gibi mi daha mı fazla daha mı az
Canım regl olmadin mi hala kaç gun oldu doktora gittin miRegli sancısı gibi ama sinsi, mesela yorulunca ayakta kalınca yürüyünce daha çok artıyor ben yüz üstü yatınca da artıyor
Olmadım hala cuma gününe randevu aldım bugün test yaptım yine bir şey yok anlamadımCanım regl olmadin mi hala kaç gun oldu doktora gittin mi