• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK VAR MI LÜTFEN YARDIM!!!!

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 6 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 6 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz
Adette olmuşsunuz zaten niye defalarca test yapıyorsunuz ki anlamadım ?

Evet oldum ama kasık agirim var iki haftadır geçmek bilmedi hiç o yüzden içim rahat etmiyor sağ kasığm ağırıyor yani bacak bacak üstüne atarken falan ağırıyı daha çok hissediyorum neden olabilir sizce
doktora gidin bence burada kimse size yardımcı olamaz sürekli test yapıpta kendinizi strese sokmayın bence :)

Back