- Konu Sahibi anneolmakistiyorum99
Gözünüz Aydın hamilesiniz Allah tamamına erdirsinMerhabalar yarın yani 9 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün dayanamayıp erken gebelik yaptım silik çizgiydi kan verdim 25,50 çıktı hamile miyim acabaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz Aydın hamilesiniz Allah tamamına erdirsinMerhabalar yarın yani 9 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün dayanamayıp erken gebelik yaptım silik çizgiydi kan verdim 25,50 çıktı hamile miyim acabaa
Amiiin inşallah ama regl gibi kasık ağrım var anlamadımGözünüz Aydın hamilesiniz Allah tamamına erdirsin
Hamileliğin ilk zamanları kasık ağrısı karın ağrısıAmiiin inşallah ama regl gibi kasık ağrım var anlamadım
Teşekkür ederim çokHamileliğin ilk zamanları kasık ağrısı karın ağrısı
Olabiliyor çok normal aslında oda bir hamilelik belirtisi, bol bol dinlenirseniz hafifleyeceğini göreceksiniz
Rica ederim iki gün sonra kan testinizi tekrarlayıp iki katı artış olduğunu görünce içiniz rahatlar önemli olan kan testinin iki günde iki katı artması bu sağlıklı bir gebeliğin habercisidirTeşekkür ederim çok
Teşekkür ederim mutlaka haber edeceğiiiimRica ederim iki gün sonra kan testinizi tekrarlayıp iki katı artış olduğunu görünce içiniz rahatlar önemli olan kan testinin iki günde iki katı artması bu sağlıklı bir gebeliğin habercisidir
Benide haberdar ederseniz sevinirim
Allah gönlünüze göre versin
Merhaba tekrarladınızmı kan testini?Teşekkür ederim mutlaka haber edeceğiiiim
Merhaba evet bugün tekrarladım çok şükür hamileyim 99,83 değerimmmMerhaba tekrarladınızmı kan testini?
Maşallah gözünüz Aydın olsunMerhaba evet bugün tekrarladım çok şükür hamileyim 99,83 değerimmm
MerhabaGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya adetim biteli 15 gün oldu henüz
İkiisndedee var aslında bakın tekrar çektim son haliMerhaba
Negatif gibi birisi diğerinde hayalet çizgi var gibi ama çok erken idrar testi için hata kan testi bile erken ama emin olmak için kan testi verin çıkacaktır varsa eğer
Merhaba canım bu erken gebelik testi mi sanki bişeyler var gibi ben gördümİkiisndedee var aslında bakın tekrar çektim son hali
Normal kaset test canım bak böyle çıktıMerhaba canım bu erken gebelik testi mi sanki bişeyler var gibi ben gördüm
Bir kan ver benceGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya adetim biteli 15 gün oldu henüz
Verdim 0.359 çıktı negatifBir kan ver bence
Hakkınızda hayırlısı olsunVerdim 0.359 çıktı negatif
1 hafta varHakkınızda hayırlısı olsun
Galiba adet tarihinize daha var
Adet gecikmesiyle tekrarlayın testinizi henüz çok erken
Daha çok erken yeni yerleşiyorsa bebek en erken adeten 3 gün önce kanda salgılanır hcg o yüzden mutlaka adet geçikmesiyle kan testinizi ve idrar testinizi tekrarlayın1 hafta var