- 7 Haziran 2021
- 22
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi anneolmakistiyorum99
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varsa şu an erken testte çıkar mı hemenYok gibi sanki,o kendi çizgisi testin sanırım canim başka erken test denesene varsa
Tabiki. Adet gecikmesinden 2 gün sonra normal testle öğrendim benVarsa şu an erken testte çıkar mı hemen
Şu an yeni yaptığım teste baktım onda da var gibi gözüküyor çizgi kafayı yiyeceğim az kaldı..Yok gibi sanki,o kendi çizgisi testin sanırım canim başka erken test denesene varsa
Benim 11 ay önce 5.5 aylık düşüğüm oldu o bebeğimde çok geç öğrenmiştim hamileliğimi. Geç döllenme demişlerdi ve neredeyse adetimden 20 gün geçtiğinde öğrenmiştim.Tabiki. Adet gecikmesinden 2 gün sonra normal testle öğrendim ben
Üstteki kuruma çizgisi olabilir 1 2 saat sonra oluştu diyorsun. Alttakinde kaç dakika sonra belli olduÜstteki testi dün gece yapmıştım 1 2 saat sonra hayalet çizgi oluştu alttaki testi ise az önce yaptım. Adetimden 7 gün geçti sizce hamilelik var mıdır?
Evet o ihtimal de var canim tabiBenim 11 ay önce 5.5 aylık düşüğüm oldu o bebeğimde çok geç öğrenmiştim hamileliğimi. Geç döllenme demişlerdi ve neredeyse adetimden 20 gün geçtiğinde öğrenmiştim.
Üstteki kuruma çizgisi olabilir 1 2 saat sonra oluştu diyorsun. Alttakinde kaç dakika sonra belli oldu
Aylardır istiyoruz artık gözlerimde yaş kalmadıEvet o ihtimal de var canim tabi
Yani aslında 5 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersizdir bu testlerde ama geç döllenme olabilir ben de geç döllenme ile hamile kaldım 7 gün gecikmeyle testler negatifti kan verdim yine negatif 5 gün sonra tekrar kan verdim beta HCG 26 çıktı. İstersen yarın sabah erken gebelik testi yap ondada silik görürsen kan verirsin inşallah vardır15 dakika oldu
Bir önceki hamileliğimde benim de öyle oldu 7 gün geçti testler negatif kan veriyorum negatif ama 2 3 kere gece acile gittik mide bulantısından orda da kan testi yapıyorlardı negatifti adetim geçtikten 20 gün sonra öğrenmiştim hamile olduğumuYani aslında 5 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersizdir bu testlerde ama geç döllenme olabilir ben de geç döllenme ile hamile kaldım 7 gün gecikmeyle testler negatifti kan verdim yine negatif 5 gün sonra tekrar kan verdim beta HCG 26 çıktı. İstersen yarın sabah erken gebelik testi yap ondada silik görürsen kan verirsin inşallah vardır
Erken gebelik testini bugün gün içinde yapsam olur mu?Yani aslında 5 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersizdir bu testlerde ama geç döllenme olabilir ben de geç döllenme ile hamile kaldım 7 gün gecikmeyle testler negatifti kan verdim yine negatif 5 gün sonra tekrar kan verdim beta HCG 26 çıktı. İstersen yarın sabah erken gebelik testi yap ondada silik görürsen kan verirsin inşallah vardır
Gec yumurtlama olmuştur belki yine bı kaç gün sonra testi tekrarla benceBir önceki hamileliğimde benim de öyle oldu 7 gün geçti testler negatif kan veriyorum negatif ama 2 3 kere gece acile gittik mide bulantısından orda da kan testi yapıyorlardı negatifti adetim geçtikten 20 gün sonra öğrenmiştim hamile olduğumu
Olur olur sıvı alımını az yap idrarini abiraz beklet en az 3 , 4 saat falan daha net sonuç alirsinErken gebelik testini bugün gün içinde yapsam olur mu?
Tamam teşekkür ederim öyle yapacağımOlur olur sıvı alımını az yap idrarini abiraz beklet en az 3 , 4 saat falan daha net sonuç alirsin
Allah im saglikli hayirli bebisler nasip etsin insallah bende uc ay önce 5.5 bebegimi kaybetim Allah kimseye yasatmasin cok zor sen güzel haber alabildinmi bende beklemedeyim insallah güzel haberler verirsin canimBenim 11 ay önce 5.5 aylık düşüğüm oldu o bebeğimde çok geç öğrenmiştim hamileliğimi. Geç döllenme demişlerdi ve neredeyse adetimden 20 gün geçtiğinde öğrenmiştim.
Doktorum gebelik yok diye Tarlusal verdi kullandım ve dün hamile olduğumu öğrendim sevinemiyorum bile çok korkuyorum ilaçtan dolayıAllah im saglikli hayirli bebisler nasip etsin insallah bende uc ay önce 5.5 bebegimi kaybetim Allah kimseye yasatmasin cok zor sen güzel haber alabildinmi bende beklemedeyim insallah güzel haberler verirsin canim