Teşekkür ederim motiven için :) inşallah olur birgün nasip
şekerli şeyleri doktorda bana yasaklamıştı çünkü şekerli ve fastfood gıdalardan yumurtalık kistleri oluşuyor oluşması yetmiyor bide ondan beslenip üreyip çoğalıyorlar .. Buda hormonları etkiliyor özellikle erkeklik hormonu yükseliyor ondan sonra böyle adet düzensizliği hormon yüksekliği pko gibi sendromlar yaşamaya başlıyoruz kiloda çok aldırıyor zaten paket gıda.. içindeki kimyasallar gebeliğe engel bir durum. Beraberinde çok sıkıntı getiriyor detaya inince göründüğü gibi
ben hayatımda hiç sigara kullanmadım kullanmıyorumda eşimde kullanmıyor alkol akışkanlığı da yok, sigara içenlerin çoğu hamile pat diye kalıyor anlamıyorum bende
ve her kadında akıntı olmuyor her yumurtlamada olmıyor yanı bazen sadece kaşık altısı yada orta ağrısı hissedilir yumurtlarken yada akıntı avakado sana öneririm Rahime benziyor zaten ve folik asit bombası :) ben hiç bukadar akıntı görmemiştim affedersin ip gibi uzamıştı ilk defa şok geçirmiştim yumurtlamada asla olmuyordu öyle bide ilaçsız yumurtlama görmüştüm avakado + inositol + omega3
harika bişey tavsiye ederim..