Hamilelik testleri

simges20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
4
0
1
25
herkese iyi günler kızlar. Yaklaşık bir ay önce erkek arkadaşımla sürtünerek ilişki yaşadık. 6 tane hamilelik testi yaptım fakat hala daha içim rahat değil en sonununcusunda yani işaretli olanda yaklaşık 5 saat sonra bir silik çizgi çıktı. Hamilemiyim değilmiyim diye siz değerli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun.

Eklentiler

• 11B1BF1C-51D1-4C49-AD23-85AB5DA251FB.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 62
  • B8970A71-F9BE-4012-B931-A2157233E324.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 51
Kan testi verin net sonuç için bence

Peki kan testi verdikten sonra hastaneye gittiğimde karşılaşır mıyım
Kan testi vereceksiniz çıkan sonuca göre hale olup olmadığınızı anlayacaksınız sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz

Kan testi yaptırsam ileride ailemle falan hastaneye gittiğimde doktor der mi yani böyle böyle test yaptırmışsınız diye

Kan testi yaptırsam ileride ailemle falan hastaneye gittiğimde doktor der mi yani böyle böyle test yaptırmışsınız diye
Tabii ki sistemde gözüküyor. Ama hasta gizliliğini ihlal etmedikleri takdirde söylemezler.

Sürtünme ile hamile kalınır mı. Herhangi bir vajina bölgeme boşalmadı zevk suyu ile kalınır mı yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen arkadaşlar fikir verin

Kan ver kesin çözüm bizim dememizle için rahat edecek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…