How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelik testleri her zaman dogru sonuc verir mi?

Elifala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
110
101
103
merhabalar;
Benim 3.5 yasinda bir cocugum var ve ikincisini yapmaya karar verdik ve bu ay korunmadik. Adet tarihime 2 gun var bugun. Aksamustu lekelenme seklinde kanamam oldu ama 6 saat filan oldu geridi gelmedi. Normalde cok siddetli adet sancilarim olur onceden o da yok.test aldim yaptim ucuz olanlarindan negatif cikti. Ilk cocuguma hamile kaldigim zaman cok silik sekilde cikmisti. Bu testler kesin sonuc mudur? Yanlis cikan oldu mu hic? Ya da erken oldugu icin hic cikmamis olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Pozitif yanılmaz ancak negatifin yanılma payı her zaman var adet kanaması gelene kadar. Benim de bat günü çok silik çıkmıştı. Erken yaptığım testte çıkmamıştı.

Pozitif yanılmaz ancak negatifin yanılma payı her zaman var adet kanaması gelene kadar. Benim de bat günü çok silik çıkmıştı. Erken yaptığım testte çıkmamıştı.
Erken testi ne zaman yapmıştın da çıkmamıştı canım ? Bat günü veya geçtikten sonra mı yaptın yoksa daha önce mi ?

Gününün geçmesini bekle.
Böyle şeyler ağır kaldırman da bile olabilir.
Hayırlısı olsun

Erken testi ne zaman yapmıştın da çıkmamıştı canım ? Bat günü veya geçtikten sonra mı yaptın yoksa daha önce mi ?
Predictor erken testi 4-5 gün önce yapmıştım. Üzerinde 6 gün kalaya kadar çıkar yazıyordu ama çıkmamıştı. Bat günü normal kaset testte 2. çizgiyi görmüştüm çok silik.

Back