• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik testini yorumlarsaniz cok sevinirim

Hamilesiniz veya degilsiniz onu bilemem ama burada yorum yapan ve tersleyerek yorum yapan arkadaslara cok uzuldum.. lutfen kalplerinizi yumusatin Allah kimseyi hasret birakmasin bende hasrrtle bekleyenlerdennim bu cok farkli bir duygu bos hayali bile insani mutlu ediyor karsidakinim ne dusunecegini dusunmeden yorum yapmayin :KK11:

ayka777,
o test gebe olmadığınızı gösteriyor, kan testiniz negatif çıkmış, ben mercimek kadar kistte ağrılardan kıvranmıştım, düşük yapsaydınız rahimdeki bebek en az 6 haftalık olurdu ve siz bunu hissederdiniz.
Ama munecim iste 3 defa yapmisdim ayni iki cizgi vardi fotodaki gibi 10 gunde lekelenmem vardi subhelenip kan testi yaptimisdi sonuc negatif dediler peki ozaman test niye 3 defa pozitif gibiydi onu halen daha kendime soruyorum.ve suan hamilelik icin ugrasiyorum ve kalamiyorum canimI acitiyi iste(

Hamilesiniz veya degilsiniz onu bilemem ama burada yorum yapan ve tersleyerek yorum yapan arkadaslara cok uzuldum.. lutfen kalplerinizi yumusatin Allah kimseyi hasret birakmasin bende hasrrtle bekleyenlerdennim bu cok farkli bir duygu bos hayali bile insani mutlu ediyor karsidakinim ne dusunecegini dusunmeden yorum yapmayin :KK11:
ALLAH RAZI OLSUN suan bile gozum doldu hasretim iste ne yapayim(((((((

Ama munecim iste 3 defa yapmisdim ayni iki cizgi vardi fotodaki gibi 10 gunde lekelenmem vardi subhelenip kan testi yaptimisdi sonuc negatif dediler peki ozaman test niye 3 defa pozitif gibiydi onu halen daha kendime soruyorum.ve suan hamilelik icin ugrasiyorum ve kalamiyorum canimI acitiyi iste(
Hamilelik testi sonrası kan testi de negatif çıkmışsa gebelik yoktur, siz çizginin biri silik diye tereddüttesiniz ama gebelik yokmuş, olsaydı o testi yaptıktan en fazla 5-10 dakika içersinde çift çizgi gözükürdü, hadi onda gözükmedi kan testinde mutlaka çıkardı, ben kendimden biliyorum hamile kaldığımda doktorun test yapmasıyla bana sonucun pozitif demesi arasında en fazla 5 dakika zaman geçmiştir, o kadar kısa sürdü anlayacağınız.

Ki bu testi yapmak için regl'in 10 gün geçmesi gerekir, siz öyle olmasını ummuş olduğunuzdan öyle gözüküyor, hem ayrıca artık o teste takılı kalmayın, bundan sonrası önemli. Hamile değilmişsiniz ama inşaallah birgün hamile kalır, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi;)

Önceki yorumumda yazdığım gibi idrarı fazla damlatmış olabilirsin. bende 4 yıldır bekliyorum o yüzden sık sık test yapıyorum ve fark ettim ki fazla idrar çift çizgi gösteriyor bende.

Hamilelik testi sonrası kan testi de negatif çıkmışsa gebelik yoktur, siz çizginin biri silik diye tereddüttesiniz ama gebelik yokmuş, olsaydı o testi yaptıktan en fazla 5-10 dakika içersinde çift çizgi gözükürdü, hadi onda gözükmedi kan testinde mutlaka çıkardı, ben kendimden biliyorum hamile kaldığımda doktorun test yapmasıyla bana sonucun pozitif demesi arasında en fazla 5 dakika zaman geçmiştir, o kadar kısa sürdü anlayacağınız.

Ki bu testi yapmak için regl'in 10 gün geçmesi gerekir, siz öyle olmasını ummuş olduğunuzdan öyle gözüküyor, hem ayrıca artık o teste takılı kalmayın, bundan sonrası önemli. Hamile değilmişsiniz ama inşaallah birgün hamile kalır, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi:KK66:
Amin insallah RABBIM nasip eder bizede amin

Önceki yorumumda yazdığım gibi idrarı fazla damlatmış olabilirsin. bende 4 yıldır bekliyorum o yüzden sık sık test yapıyorum ve fark ettim ki fazla idrar çift çizgi gösteriyor bende.
Insallah RABBIM sizede Banada hepimize nasip eder Allahim nolur amin

Mrb office fotoda iki test var toplamda 3 test yapmisdim ve ucundede ikinci cizgi hafif pembeydi ve ogun bu gun bida oyle iki cizgiyi yakalayamadim olmadi yani acaba hamileliyin ilkin evreleri falanmiydida dusdumu diye soruyorum kendime hep uzuluyorum cunki ilk baslarda kanda cikamayabiliyormus duyduguma gore

merhabalar ayka, yok endişe etme düşük yaşamamışsındır.. zaten allah korusun o öyle farkedilmeyecek bir olay değil.. kanda çıkmadıysa kesinlikle hamile değilsindir çünkü hamileliğin ilk dönemlerinde bile kanda çıkar.. ama aldığın testlerde ya da o markada bir sorun olmuş olabilir belki..

@ayka777 canım allah gönlüne göre versin...hiç birimizi evlada hasret bırakmasın rabbim...bir kere benimde başıma geldi kistte gebelik testini pozitif gösteriyo bilgin olsun...gebeyim sandım doktora gittim kanama olunca ama kistim varmış...

Back