• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik testini yorumlarsaniz cok sevinirim

Nasip kismet suan hamilelik icin doktor ariyorum ama icimde soru isareti sadece acaba hamilelik baslangici falanmiydi diye sorma geregi duydum yinede suan ugrasiyorum kalamadim acaba 5 ay once kaldimda dusurdummu diye sordum

Yazmayım dedim ama dayanamadım bu ne Allah aşkına cebinizden kağıt parçası mı düşürüyorsunuz?
Öyle bir şey yaşasaydınız mutlaka anlardınız.

4-5 ay önceki testimi göstermiş bize ? 5 aylık hamile olup olmadığını bize mi soruyor yani..o_O
Lutfe yorum yapcaksaniz dikkatli okuyun be ole bi sordugumu hatirlamiyorum ben sadece suan hamile degilim 5 ay once boyle bi durum yasadim kimyasalmiydi cunki kan testi negatifdi ama test iki cizgi cikmisdi aklimdan cikmiyordu bende sizlerle paylasayim dedim suan tabiki hamile degilim

Bu bahsettiğiniz 2. çizgiler ne kadar süre sonra ortaya çıkmıştı hatırlıyor musunuz? 5-10 dakikadan sonra çıktıysa dikkate almamanız gerekiyor diye biliyorum çünkü.

Lutfe yorum yapcaksaniz dikkatli okuyun be ole bi sordugumu hatirlamiyorum ben sadece suan hamile degilim 5 ay once boyle bi durum yasadim kimyasalmiydi cunki kan testi negatifdi ama test iki cizgi cikmisdi aklimdan cikmiyordu bende sizlerle paylasayim dedim suan tabiki hamile degilim
Sakin olun, ne bu şiddet bu celal :) İdrar testi hiçbir zaman %100 kesin cevabı vermez, ikinci çizginin silik çıkmasıda sanıldığı gibi "hamilesiniz" demek değildir. "Hamile olabilirsiniz" demektir. Kimyasal gebelik olup olmadığını da bize değil, bir doktora danışsaydınız cevabınızı alırdınız, biz buradan nasıl bilebiliriz ki.. Kimyasal gebelik de olabilir, idrar testlerinin azizliği de..

Benim cümlem çocukça, senin 5 AY ÖNCEKİ test için kan testin NEGATİF çıktığı halde hala HAMİLEMİYMİŞİM sorun çok Sokratesçe !
Farkindamisiniz burda tek saygisizlik yapan sizsiniz ben canimi acitan bi konu paylasdim burda komiklik yapmaya gerek yok gercekden sadece siz saygisizlik yapiyorsunuz suan ve gerek yok bence

Sakin olun, ne bu şiddet bu celal :) İdrar testi hiçbir zaman %100 kesin cevabı vermez, ikinci çizginin silik çıkmasıda sanıldığı gibi "hamilesiniz" demek değildir. "Hamile olabilirsiniz" demektir. Kimyasal gebelik olup olmadığını da bize değil, bir doktora danışsaydınız cevabınızı alırdınız, biz buradan nasıl bilebiliriz ki.. Kimyasal gebelik de olabilir, idrar testlerinin azizliği de..
3 defa yapmisdim 3 u de ayni cikmisdi nasip hayirlisi olsun demekden baska biryol yok tabiki sonucda nasip sadece suan kalamadigim icin ve 3 tane testinde ayni cikmasi sorayim dedim iste

Hayir hemen pembelesmisdi((
Allah Allah :KK64:Bir test olsa hatalıdır diyeceğim ama 3 kere denedim diyorsunuz. Ovülasyon testi de değil diyorsunuz. Bence şu an için en mantıklısı bir doktora görünmeniz. Düşmüş olsaydı anlardınız ama belki de anlayamadınız içeride parça falan kalmış olmasın, kalırsa kürtaj olunması gerekiyor sanırım. Ben de biliyorum sayılmaz da işte kulaktan dolma bazı şeyler ama burada zaten kimse size tam anlamıyla yardımcı olamaz. İçinizi rahatlatmak için en iyisi bir jinekoloğa görünün.

Farkindamisiniz burda tek saygisizlik yapan sizsiniz ben canimi acitan bi konu paylasdim burda komiklik yapmaya gerek yok gercekden sadece siz saygisizlik yapiyorsunuz suan ve gerek yok bence

Sen saygısızlık görmemişsin..
Böyle bir konu, soru zaten muhatabının aklına zarar.

3 defa yapmisdim 3 u de ayni cikmisdi nasip hayirlisi olsun demekden baska biryol yok tabiki sonucda nasip sadece suan kalamadigim icin ve 3 tane testinde ayni cikmasi sorayim dedim iste
Yorumlara göz attığım kadarıyla düşükten endişeleniyorsunuz. Çok küçük gebeliklerde düşüğü anlamazsınız, adet şeklinde gelir hamileliği bilmiyorsanız hamilemiymişsiniz ruhunuz duymaz. Benim ablamın 1 aylık gebeliği böyle oldu. Ki kan testi negatif çıktıysa bu 3 testinde azizliği dışında bir ihtimal olamaz. Ama düştüyse de bu yeniden hamile kalmaya engel bir durum değildir. Hem düşüp düşmediğine de takılmanız gereksiz. Doktora gidin nedn gebe kalamadığınızı öğrenin. Belki uygun zamanlara denk getiremiyorsunuzdur, belki hamileliği engelleyecek bir kist vardır, belki gebe kalmanızı engelleyecek bir sorun.. Belki de hiç sorun yoktur, çok hamile kalmak istediğiniz için kalamıyorsunuzdur, bu örneğide çok gördüm. Ancak bir doktora giderek fayda görürsünüz..

Sana yanitim aynI.HADI CANIM polemik icin ugrasma yanitimi bu konuda bilgili uyelerden aldim kimyasalmis heralde sana gerek yok kac defa soliyeyim

puhaahahaha :)

Bilgili üyelerin hepsi geçmişe dönüp değerlendirme yapabilen kadın doğumcu zaten :)

Hadi sevgiler...

Hamileliyin erken evrelerinde dusuk yapildiginda anlamiyorsun zaten
ayka777,
o test gebe olmadığınızı gösteriyor, kan testiniz negatif çıkmış, ben mercimek kadar kistte ağrılardan kıvranmıştım, düşük yapsaydınız rahimdeki bebek en az 6 haftalık olurdu ve siz bunu hissederdiniz.

Yorumlara göz attığım kadarıyla düşükten endişeleniyorsunuz. Çok küçük gebeliklerde düşüğü anlamazsınız, adet şeklinde gelir hamileliği bilmiyorsanız hamilemiymişsiniz ruhunuz duymaz. Benim ablamın 1 aylık gebeliği böyle oldu. Ki kan testi negatif çıktıysa bu 3 testinde azizliği dışında bir ihtimal olamaz. Ama düştüyse de bu yeniden hamile kalmaya engel bir durum değildir. Hem düşüp düşmediğine de takılmanız gereksiz. Doktora gidin nedn gebe kalamadığınızı öğrenin. Belki uygun zamanlara denk getiremiyorsunuzdur, belki hamileliği engelleyecek bir kist vardır, belki gebe kalmanızı engelleyecek bir sorun.. Belki de hiç sorun yoktur, çok hamile kalmak istediğiniz için kalamıyorsunuzdur, bu örneğide çok gördüm. Ancak bir doktora giderek fayda görürsünüz..
Cok tesekkurler en azindan hani gercegi neyse onu ogrenmeye calisdigim icin sormusdum cnm cok tesekkur ederim canim aciyo iste o testi gorunce

Back