Mrb office fotoda iki test var toplamda 3 test yapmisdim ve ucundede ikinci cizgi hafif pembeydi ve ogun bu gun bida oyle iki cizgiyi yakalayamadim olmadi yani acaba hamileliyin ilkin evreleri falanmiydida dusdumu diye soruyorum kendime hep uzuluyorum cunki ilk baslarda kanda cikamayabiliyormus duyduguma gorekan testiniz negatif ise hamile olma ihtimaliniz yok.. belki test bozuktur o yüzden o belirsiz çizgi çıkmıştır.. ama emin olun düşük yapsaydınız bilirdiniz, o öyle haberinizin olmayacağı kadar küçük bir olay değil..
Insallah cok tesekkurler canimSanmıyorum o zamanlar hamile olduğunuzu, kan testiniz negatif çıktıktan spnra pek ihtimal kalmıyor.
İnşallah tez zamanda hamile kalırsınız...
Hayir hamilelik testiydi koalinaOvulasyon testi değil mi bu? Hamilelikle alakası yok, gebelik şansının yüksek olduğu zamanı gösteriyor.
Konu sahibi hamile değilmiş canım bu testte 4-5 ay önce yapılan bir testimiş.Şu aşamada son adet tarihinizden ne kadar geciktiğiniz önemli, çünkü gecikme ne kadar olduysa kan testi o kadar güvenilir oluyor. Kesin olmamakla birlikte hamile olma ihtimaliniz yüksek. Kesin bilgi için kan testine gidin.
Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz o zamanda testte hafif bir çizgi oluşabilir kan değerini hatırlıyormusunuz1.5 senelik evliyim cocuk istiyorum ve suandada hamile degilim 4 5 ay once testimde ilk defa ikinci cizgi hafif belirmisdi iki defa test yaptim ikiside ayni cikmisdi buarada 10 gun de lekelenmem olmusdu ama kan testi yaptirmisdim negatifdi kizlar bu testi yorumlarmisiniz ben anlamis degilim halen daha acaba hamileymisim de dusurmusmuyum
Lutfen cocukca boyle gereksiz ve saygisiz laflara gerek yok uzuntulu oldugum icin paylasdim heralde keyfimden paylasmadim"En saçma konu" oskarı goes to ayka777.....
Aynen 4 5 ay once yapmisdim ve halen daha acaba hamilelikmiydi diye canim aciyo dusundugumde ondan dolayi sizlere sormak istedimKonu sahibi hamile değilmiş canım bu testte 4-5 ay önce yapılan bir testimiş.
Gitdim kan testi negatifdi ama test yine iki cizgiydi sormak istedim ve suan anne olmak istiyorum ama hamile kalamiyorum acaba 5 ay once kaldimmu kimyasalmiydi neydi sizlere sorma geregi duydumneden doktora gitmıyorsunuz yada 4 5 ay once neden gitmediniz yada neden 4 5 ay once yaptıgınız testı şimdi paylasıp hamılemıyım dıyorsunuz anlamıyorum bazı bayanları
Nasip mimnnakmimar insallah o gunlerde nasibimiz olur )))bence ikizburadan öyle görünüyor
rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallahGitdim kan testi negatifdi ama test yine iki cizgiydi sormak istedim ve suan anne olmak istiyorum ama hamile kalamiyorum acaba 5 ay once kaldimmu kimyasalmiydi neydi sizlere sorma geregi duydum
Coook tesekkur ederim canim insallah nasip olurbahsettiğiniz düşük değilde kimyasal gebelik sanırım. her kadın bu durumu defalarca yaşarmış ama tecst yapmadığı için farkına bile varmazmış. ayrıca idrarı fazla damlattığında da 2, çizgi çıkıyor. bu hataya çok sık düşüyorum.
4 ay önce ki bu olayı unut gelecek günleri değerlendir. zira psikolojik olarak bu tür şeyleri düşünmek gebeliği engelliyor.
COk tesekkur ederim canim TUM ISTEYENLERE BENDE DAHIL RABBIM NASIP EDER INSALLAHrabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah
Coook tesekkur ederim canim insallah nasip olur
4-5 ay önceki testimi göstermiş bize ? 5 aylık hamile olup olmadığını bize mi soruyor yani..Konu sahibi hamile değilmiş canım bu testte 4-5 ay önce yapılan bir testimiş.
Lutfen cocukca boyle gereksiz ve saygisiz laflara gerek yok uzuntulu oldugum icin paylasdim heralde keyfimden paylasmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?