hamilelik testini yorumlarsaniz cok sevinirim

Mrb office fotoda iki test var toplamda 3 test yapmisdim ve ucundede ikinci cizgi hafif pembeydi ve ogun bu gun bida oyle iki cizgiyi yakalayamadim olmadi yani acaba hamileliyin ilkin evreleri falanmiydida dusdumu diye soruyorum kendime hep uzuluyorum cunki ilk baslarda kanda cikamayabiliyormus duyduguma gore

Şu aşamada son adet tarihinizden ne kadar geciktiğiniz önemli, çünkü gecikme ne kadar olduysa kan testi o kadar güvenilir oluyor. Kesin olmamakla birlikte hamile olma ihtimaliniz yüksek. Kesin bilgi için kan testine gidin.

Konu sahibi hamile değilmiş canım bu testte 4-5 ay önce yapılan bir testimiş.

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz o zamanda testte hafif bir çizgi oluşabilir kan değerini hatırlıyormusunuz

Bu teste bakarsak hamilesiniz gayet açık ve net ama kan testinizi tekrar yenileyin bu akşam poliklinikte bana kalırsa ben bu durumda olsam hiç durmam ya nasıl duruyorusunuz ki

bahsettiğiniz düşük değilde kimyasal gebelik sanırım. her kadın bu durumu defalarca yaşarmış ama test yapmadığı için farkına bile varmazmış. ayrıca idrarı fazla damlattığında da 2, çizgi çıkıyor. bu hataya çok sık düşüyorum.
4 ay önce ki bu olayı unut gelecek günleri değerlendir. zira psikolojik olarak bu tür şeyleri düşünmek gebeliği engelliyor.

neden doktora gitmıyorsunuz yada 4 5 ay once neden gitmediniz yada neden 4 5 ay once yaptıgınız testı şimdi paylasıp hamılemıyım dıyorsunuz anlamıyorum bazı bayanları

neden doktora gitmıyorsunuz yada 4 5 ay once neden gitmediniz yada neden 4 5 ay once yaptıgınız testı şimdi paylasıp hamılemıyım dıyorsunuz anlamıyorum bazı bayanları
Gitdim kan testi negatifdi ama test yine iki cizgiydi sormak istedim ve suan anne olmak istiyorum ama hamile kalamiyorum acaba 5 ay once kaldimmu kimyasalmiydi neydi sizlere sorma geregi duydum

Coook tesekkur ederim canim insallah nasip olur

Lutfen cocukca boyle gereksiz ve saygisiz laflara gerek yok uzuntulu oldugum icin paylasdim heralde keyfimden paylasmadim

Benim cümlem çocukça, senin 5 AY ÖNCEKİ test için kan testin NEGATİF çıktığı halde hala HAMİLEMİYMİŞİM sorun çok Sokratesçe !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…