4.5 aylik degil canim suan hamile degilim hamileliyin hayalini kuran bir insanim bu test 4 5 ay once yapmisdim acaba hamilelikmiydi diye dusurdummu acaba diye hep kendime soruyorum kalbim kaniyorKan testi begatif çıkmış nasıl hamile olacaksınız ki?
Nasıl şüphe anlamadım? 4.5 aylık hamile olunup da bilinmez mi...
Medet ummuyorum alakasiz bence sadece kan testide yaptirmisdim ama test iki cizgi cikiyordu anlam veremediyim birseydi acaba tecrubeli bayanlar bende bu konuda bifikir olusdurur diye yazdimBitiyorum boyle konulara.
Burda bizlere atip tutturmaktansa niye doktora gidip kan testi yaptirmiyorsunuz?
Gordugunuz gibi kimi haftasina kadar soylemis, kimi negatif demis. Millet atip tutuyor, belki dalga geciyor, siz de bundan medet umuyorsunuz.
4.5 aylik degil canim suan hamile degilim hamileliyin hayalini kuran bir insanim bu test 4 5 ay once yapmisdim acaba hamilelikmiydi diye dusurdummu acaba diye hep kendime soruyorum kalbim kaniyor
Nasip kismet suan hamilelik icin doktor ariyorum ama icimde soru isareti sadece acaba hamilelik baslangici falanmiydi diye sorma geregi duydum yinede suan ugrasiyorum kalamadim acaba 5 ay once kaldimda dusurdummu diye sordumSimdi gordum. 4-5 ay onceki test mi bu? E kan testiniz negatifmis ya, daha ne?
Hamile degilmissiniz, dusunecek bir sey yok bunda.
bu hamilelik testiydi 3 gun arayla yapmisdimbu ovulasyonmuydu hamilelikmiydi?ne kadar tarih aralığıyla yapıldı. koyulaştı mı açıldı mı? hangi test önce
Sanmıyorum o zamanlar hamile olduğunuzu, kan testiniz negatif çıktıktan spnra pek ihtimal kalmıyor.4.5 aylik degil canim suan hamile degilim hamileliyin hayalini kuran bir insanim bu test 4 5 ay once yapmisdim acaba hamilelikmiydi diye dusurdummu acaba diye hep kendime soruyorum kalbim kaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?