• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik testini yorumlarsaniz cok sevinirim

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
333
36
1.5 senelik evliyim cocuk istiyorum ve suandada hamile degilim 4 5 ay once testimde ilk defa ikinci cizgi hafif belirmisdi iki defa test yaptim ikiside ayni cikmisdi buarada 10 gun de lekelenmem olmusdu ama kan testi yaptirmisdim negatifdi kizlar bu testi yorumlarmisiniz ben anlamis degilim halen daha acaba hamileymisim de dusurmusmuyum

Eklentiler

• 20140502_114610.jpg
    20140502_114610.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 301
bu teste göre hamilesiniz bir doktor muayenesinden geçmeniz doğru olur

Sağ taraftaki teste üstteki çizgide hafif bir pembeleşme mi var ben mi öyle gördüm emin olamadım üst çizgide yani.

Kan testi begatif çıkmış nasıl hamile olacaksınız ki?
Nasıl şüphe anlamadım? 4.5 aylık hamile olunup da bilinmez mi...

Az önce yorum yapmıştım ama resme iyice dikkatli baktım alttaki çizgi belirgin gayet net ama üstte herhangi bir renk değişimi olmamış o yüzden hamile değilsiniz.

ben butun hamılelıklerımı bu kadar belırsız cızgılerle ogrendım

Kan testi begatif çıkmış nasıl hamile olacaksınız ki?
Nasıl şüphe anlamadım? 4.5 aylık hamile olunup da bilinmez mi...
4.5 aylik degil canim suan hamile degilim hamileliyin hayalini kuran bir insanim bu test 4 5 ay once yapmisdim acaba hamilelikmiydi diye dusurdummu acaba diye hep kendime soruyorum kalbim kaniyor

Bitiyorum boyle konulara.
Burda bizlere atip tutturmaktansa niye doktora gidip kan testi yaptirmiyorsunuz?

Gordugunuz gibi kimi haftasina kadar soylemis, kimi negatif demis. Millet atip tutuyor, belki dalga geciyor, siz de bundan medet umuyorsunuz.

Kizlar hamile degilim ne yazikki suan aglayarak yaziyorum bu benim 4 5 ay once yaptigim testi hep icimde soru isaretiydi acaba hamilelikmiydi de dusurdummu diye ama kan negatif cikmisdi anlamamisdim aylar sonra size sorayim dedim ama suan hamile degilim

Simdi gordum. 4-5 ay onceki test mi bu? E kan testiniz negatifmis ya, daha ne?
Hamile degilmissiniz, dusunecek bir sey yok bunda.

Bitiyorum boyle konulara.
Burda bizlere atip tutturmaktansa niye doktora gidip kan testi yaptirmiyorsunuz?

Gordugunuz gibi kimi haftasina kadar soylemis, kimi negatif demis. Millet atip tutuyor, belki dalga geciyor, siz de bundan medet umuyorsunuz.
Medet ummuyorum alakasiz bence sadece kan testide yaptirmisdim ama test iki cizgi cikiyordu anlam veremediyim birseydi acaba tecrubeli bayanlar bende bu konuda bifikir olusdurur diye yazdim

kan testiniz negatif ise hamile olma ihtimaliniz yok.. belki test bozuktur o yüzden o belirsiz çizgi çıkmıştır.. ama emin olun düşük yapsaydınız bilirdiniz, o öyle haberinizin olmayacağı kadar küçük bir olay değil..

bu ovulasyonmuydu hamilelikmiydi?ne kadar tarih aralığıyla yapıldı. koyulaştı mı açıldı mı? hangi test önce

Simdi gordum. 4-5 ay onceki test mi bu? E kan testiniz negatifmis ya, daha ne?
Hamile degilmissiniz, dusunecek bir sey yok bunda.
Nasip kismet suan hamilelik icin doktor ariyorum ama icimde soru isareti sadece acaba hamilelik baslangici falanmiydi diye sorma geregi duydum yinede suan ugrasiyorum kalamadim acaba 5 ay once kaldimda dusurdummu diye sordum

4.5 aylik degil canim suan hamile degilim hamileliyin hayalini kuran bir insanim bu test 4 5 ay once yapmisdim acaba hamilelikmiydi diye dusurdummu acaba diye hep kendime soruyorum kalbim kaniyor
Sanmıyorum o zamanlar hamile olduğunuzu, kan testiniz negatif çıktıktan spnra pek ihtimal kalmıyor.
İnşallah tez zamanda hamile kalırsınız...

Ovulasyon testi değil mi bu? Hamilelikle alakası yok, gebelik şansının yüksek olduğu zamanı gösteriyor.

Back